Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

Fakt je ten, ze Hipokraticka prisaha, ze lekar bude pomahat pacientovi zo vsetkych svojich sil sa dnes nedodrziava.
Lekari pracuju s tou istou zodpovednostou, ako ini.
Robotu kludne odsvindluju a ich vlastne osobne hladiska su im dolezitejsie, nez starost o pacientov
A pri tom sa dozaduju , aby sme ich drzali na piedestali, ako mimoriadnych ludi, lebo maju v svojich rukach moc nad nasimi zivotami.

[zruseny12]

no ja nemozem pochopit,preco lekar ktory vyslovene vidi,ze clovek ma nieco nie v poriadku, alebo zly vysledok,nepovie...a nepokusi sa pomoct tomu pacientovi...neviem,je to velmi smutne a potom ten pacient pre nezaujem lekara tiez psychicky upada a zacne trpiet depresiou,ked vie ,ze ma nejaky problem a lekar ho povazuje za hypochondra...ved to je na zaplakanie...ved nedava zo svojho...no necham toho...prajem krasny den...

kosa

VSETKO mlieko sa spracovavalo rucne.
Odkedy je mleko biznes tak sa robi vsetko na propagaciju tejto konzumatiny.
Inac vsimnite si ze VSETKY jogurty( az na vynimku tzv naturalu) OBSAHUJU KARCINOGEN zvany CUKOR.

kosa

dnesna vytlacok Pravda hovori o tom ze konzum mlieka a mlekovyrobkov je na SK 151kg rocne. Aspon takto sa konecne zacina prejavovat pozitivna sila poznania ( co je podla Marksa nevyhnutna vec)- 6 sukromnych mlekopodnikou na SK sa zapojilo do Goebbelsovej prace a chcu vyuzit EU fondy na manipulaciju populacije ze mleko je zdrave...pre ich vacky.
Mlekopredavci urcite nepiju mleko a minimalizuju konzum mlekoproduktov.

[zruseny12]

damian ja moc o tom nechcem diskutovat len pisem ,co som pocula a p. Zagorova hovorila,ze ich mala nejak namiesane a pila ich neviem aku dlhu dobu...takze len pisem,co som pocula...nic ine...

RNG

tuto je nieco o druhom vydani knizky naliecenie rakoviny inymi sposobmi, nez klasicka onkologia dnes serviruje ako jedine "ucinne"(pre takych, ktori chcu vediet, ako sa toho da zbavit ucinnejsie a bez uzivania liekov, len pouzitim potravin a potravinovych doplnkov.
www.cancertruth.net