Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
inac je dobre ze sa KYLIE ozvala, nakolko toto sa musi konecne poriesit a mozu to poriesit len a len mladi a ti co skutocne trpeli.
Stari kotrym je jedno ze co sa z nimi udeje tak na to vysoko kaslaju. no a papalasom neviem ci to dajake bioroboty, je to tiez je dno.
dnes rano odvysielali zaznam rozhovoru KYLIE Minougue z jednom americkom sovredaktorkov, kde Kylie povedala ze ...naproti vam je dakto v bielom plasti a ma rozno pristrojov. To ale este neznamena ze sa nemyli, a myli sa casto! Z toho co som popocuvala rozne rozhovory tak sa neraz lekari pomylili, a aj ja som bola ZLE DIJAGNOSTIKOVANA!...'''
tolko Kylie Mynogue.
Ak chceš vidieť tie fotografie, pozri knihu od Marcela Černocha Diagnostika v praxi s podtitulom Tajná řeč nemoci. Na obr. č. 87 je slezina, č. 104 hrubé črevo a pľúca, č. 135 pohlavné orgány atď.
tie zelene tiene som si aj ja vsimla, len som nevedela, co znamenaju
Kolegyňa, ktorá to má, má oficiálne zistené zlé trávenie - priznáva zápchu, plynatosť, hemoroidy, ale zisťovať viac si nedala. Má aj nefunkčné /biele/miesta v pľúcach. Má moc rada mastné, čo rada zdôrazňuje. /Bohužiaľ ľudia čakajú na oficiálne potvrdenie rakoviny a potom už býva neskoro/
Zelená farba je ľahučký svetlozelený odtieň ako mladá tráva, dobre viditeľný za denného svetla, treba sa dívať na celú tvár. U žien, ktoré majú problém s reprodukčnými orgánmi je pekne vidieť nad hornou perou v oblasti fúzikov, ktoré tento odtień niekedy prekryjú. Samotné fúziky u žien sú známkou počiatku degeneračných procesov. Podobne príliš riedke fúzy u dospelých mužov znamenajú slabosť sexuálnych orgánov.
Asi to chce prax. Mám knihu s farebnými fotografiami, kde je veľa takýchto nezrovnalostí - nájdem a pozriem - autora neviem z hlavy.
...a co je to ten INOSINE, co spominal radca?
mira, a nemas len lepsie vyvinuty zrak? :))
ja som si to totiz este na nikom nevsimla-teda konkretne tie zelene miesta. to je normalne viditelna zelena? zelena ako co? trava,hrasok,brectan, olivy,..
a ked si to videla napr. u tych starsich kolegov na tych licach co spominas, mali nador na creve?
RNG, diki za vyklad o DMSO-dufam ze si to zapamatam :)
a to injekcne sa to DMSO dodava do tela? ono to si ten nador vyhlada sam alebo sa vstrekne priamo do nadoru?
na rozpustenie obalov ktorymi sa nadorove bunky maskuju si niekde ale tiez cosi spominal...co to?
silvia, tie zelené odtiene vidavam najviac u starších ľudí, ktorých stretávam napr. v práci. Ak situácia dovolí, spýtam sa ich na problémy a oni mi predpoklad potvrdia. Najviac ich vidím na tvári postranách líc, okolo úst, a kto nemá okuliare, v oblasti koreňa nosa.Tiež sú dobre viditeľné odtiene na rukách na palcovej alebo malíčkovej časti a na zápästí.
U detí sú viditeľné na spánkoch, keď vplyvom mliečno-sladkej stravy je postihnutá slezina, slinivka.
V lete, keď ľudia chodia menej oblečení alebo na kúpaliskách vidím zelené odtiene hlavne na nohách - v oblasti členkov, prstov, priehlavku, na rozhraní stvrdnutej a mäkkej časti chodidla, pod kolenom .
Uplne bežne je vidno zmeny, ktoré signalizujú predrakovinný stav - tmavé až čierne alebo fialové kruhy okolo očí, tukové výrastky v oblasti očí, tmavé vriediky na ústach, fialový nos- to je predinfarktový stav a ďalšie.
Keď už píšem, tak našim cieľom by nemal byť systém príznak - odstránenie, mikrób-zabitie, chyba - potlačenie. Týmto dávame rakovine náskok, ona je vpredu a my len reagujeme. Mali by sme zaviesť v tele taký systém, aby sme my rozhodovali o procesoch, ktoré prebiehajú v tele a nemuseli čakať, kde nás zas rakovina prekvapí. Detailné rozoberanie chemických reakciií až do najmenších čiastočiek znamená, že nevidíme celok, ten uniká. Ak je chorá pečeň, tak je choré celé telo. Neprebieha trávenie živín fyziologicky a celé telo trpí. Príčina je napr. i v odpadoch, ktoré vznikali nedokonalom trávení nevhodne kombinovaných jedál, z ktorých vzniknú toxiny.
DMSO je tekutina, ktora sa pridava do kremov, naplasti,liekov a podobne, aby sa tieto mohli dostat do tela na miesta, kde by sa inac nedostali.
Ked potrebujes dostat nejaky liek napr cez kozu, DMSO ti to pomoze.
Ked potrebujes dostat liek/doplnok do vnutra nadoru, ktory je zvonku chraneny proti prieniku obalom, DMSO ti pomoze tam ten liek/doplnok dostat.
Ked potrebujes v tele odpratat nejake nahromadene latky, DMSO ich rozpusti a mozu sa tak dostat von.
....
Sira je v tele potrebna na vyrobu roznych vaziv a DMSO ju poskytuje.
DMSO sa vyraba z ligninu z dreva,; lignin je pojidlo, ktore spaja jednotlive vlakna dreva do celku.
Lignin sa nachadza aj v roznych supkach zrn, tam tak isto spaja vlakna do celistveho povrvhu zrn.