Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
vstrebava sa ale nevies kolko. Pri lieceni su presne klinicky ucinne davky
Keby si mal presnu vahu, mohol by si si dovazit tu rolnu presne na gramy a narolovat na telo 7 az 10 potrebnych gramov. Ale ty vlastne potrebujes DMSO na dobre rozpustenie a prienik B-17, takze neviem, ci je to to iste.
Uz som spekuloval, ci by oralne B-17 s DMSO nebol tiez ucinny, ale chyba mi data na to, o kolko su injekcie do zil ucinnejsie ako oralne davky.
V USA sa o tom nesmie pisat, lebo DMSO je podla FDA nedovoleny na ludi, len na zvierata. Tak vyradili konkurenciu chemoterapii....
ak sa nejaky bezny lekar ma spravat podla nejakej napolypatentovanej prirucky tak dopredu vlasne odsudzuje vyliecenie rakoviny (ci levkemije ako rakoviny krvi).
takyto lekari automaticky porusuju prisahu liecit nie pre peniaze ale pre vyliecenie.
nuz co, na totalitu zme zvykli zvykneme aj na neototalitu.
Silvia,
"inosine" je sportovy doplnok, ktory zlepsuje okyslicenie tkaniv, co je pri rakovine dolezite. Nie je to univeralny liek, ale mohol by pomoct.
Jordik, zialbohu za letecku postu nemozem garantovat. Niekedy to trva len 5 dni, niekedy az 3 tyzdne.
Preto ja do obchodov pouzivam letecku sluzbu Bax, ktora mi doruci do Viedne za 3-4 dni. Zialbohu oni neberu male baliky.
V pripade, ze ti to nedojde na cas, mozes pouzit aj DMSO z roll aplikatora. Podla vyrobcu je vyrobene v cisteho DMSO pridanim 10% demineralizovanej vody. Nie som z toho osobne nadseny, ale co sa da robit.
radca, co je INOSINE prosim?
To je len mala cast problemu. Bezny a to aj odborny lekar si nemoze dovolit experimentovat a v podstate vzdy musi postupovat podla "prirucky". AK pacient vie "nieco" viac, alebo ine, tak jedine, co moze lekar urobit je, ze da podpisat "na vlastne riziko" a dava od pripadu ruky prec. Jediny "spravny" sposob ako źmenit "standardne" postupy lekarov pri ich "liecbe" je hned na zaciatku zistenia rakoviny poziadat o liecbu "na vlastne riziko" a dufat, ze poistovna niektore ukony napr. priebezne vysetrenia uhradi.
No a to, co maju lekari v "priruckach" napisane sa da zmenit len velmi tazko. Keby tu bol nejaky lekar tak by sme asi uvitali, keby nam vysvetlil ake moznosti liecby existuju.