Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
aj ja sa k tebe pridavam RNG-CEST VINIMKAM,LEBO SU AJ OBETAVI LEKARI,KTORYCH FAKT PRACA BAVI,ALE NIE KAZDY MA NA NICH STASTIE-......KRASNY DEN PRAJEM...
co vlastne rozpustaju a na co je dobra sira?neskodi v organizme?
RNG,takze DMSO su naplaste?a co obsahuju-zlozky a na co sa vlastne pouzivaju,teda pri liecbe coho?
ja som pochopila ze su to nejake injekcie ako b17
DMSO je univerzalne polarne rozpustidlo. Zaroven je to aj zdroj siry.
Pouziva sa tam, kde treba nieco rozpustit, dodat hlboko do tela alebo cez kozu(naplaste, transdermalne )
damian, co je vlastne DMSO -nejake injekcie?
radca, co je INOSINE ???...
mira, mam zaujem o dalsie info...
osobne som si nevsimla nejak zelene miesta u ludi natele-okrem modrin ci zily co presvitaju dozelena, tak neviem
RNG, dakujeeeeeeeeem, za tie pripravky na parazity co posles, ale daj mi vediet!!! aby som to hned kupila, lebo sa to rozobere. a otazocka: vy ste sa tych parazitov so zenou zbavili za ako dlho?a jak ste zistili ze ich mate a potom nie, lekari vysetrili? cim ste to liecili, len tymto alebo aj liekmi od lekarov? dik
Pecen sa cisti vylucovanim zlca.
Zlc sa do znacnej miery v crevach reabsorbuje. Takze cistenie je efektivne len vtedy, ked zaroven mas v traviacom trakte plno vlaknin alebo inych absorbentov(aktivne uhlie, bentonity, zeolity...)do ktorych sa ta spinava zlc nasiakne a vynesie von z tela.
Preto som zasadne za ovocie, a zeleninu v celku, nie za stavy(to sa tyka aj inych zelenych, ako napr.mladej jacmennej, ovsennej, raznej a inych trav.Vytazky z nich su sice lepsie a rychlejsie stravitelne, ale potom nam chybaju vlakniny na cistenie tela.
Este pre Pistika,
dolezite je tiez aby chodil pravidelne na "velku". Pecen sa cisti prave cez crevo. Bez toho nema vobec vyznam brat nejake lieky, alebo doplnky.