Pravda o rakovine - VITAMIN B17

radca

Kosa,

rozny ludia maju rozny nazor a je len dobre, ze je prilezitost ho vyjadrit. Patent na pravdu ani na rozúm nema nikto a napady za ktore sa pred 30 rokmi zatvaralo do blazninca su dneska beznou realitou.
Aj umele anribiotika pochadzaju z prirodnych. Akurat clovek tomu pomohol chemiou, aby vztiahol z nich tu naucinnejsiu latku. Aspirin, ktory si tu spominal tiez povodne pochadza brezovej kory. No a ten moj skromny nazor je ze pri rakovine treba pouzit uplne vsetko, co jej moze zabtanit (urcite to neni ziadna svetoorna novinka). Zdrava strava a vsetky tie antioxidanty a probiotika su tiez velmi dolezite.

To, ze existuju vyrusi, ktore porusuju "pracu" casti bunky je znama vec. Typickym prikladom bola v minulosti napr. Tuberkuloza. Docitat sa o tom da aj tu:
en.wikipedia.org

kosa

radca,
prepac.

boli tunak na tom fore andie a ccc.
mali dost konzervativne nazory ze rakvovina je toto jedno tazke ochorenie atd atd, teda cisto konzervativne, z vedov vobec nesuvisiace tvrdenie. Priznala (ccc) ze jej otecko je biochemik. Zial ten otecko sa nejako tunak neprezentoval.

radca

Kosa,

ja som tu na fore novy a pred tym som sem nikdy nechodil.
Tiez by asi zaviselo na tom aky druh ATB sa pouziva. Lebo clovek trpiaci chorobou moze a obycajne aj ma rozne poruchy zazivania a metabolizmu liekov.

kosa

pouzivanie ATB na vyliecenie z rakoviny bolo normalnov vecou ( teda v USA, a myslim ze RNG by nam aj povedal o co sa konkretne jedna).

Takze mila ifka nikto radca za toto tunak kritizovat nebude, lebo kazdy kto sa vyzna v tejto problematike vie ze ATB sa uz davno pouzivali na vyliecovanie rakovin.

:)

RNG

ifka, asi nikto, lebo nespecifikuje len synteticke antibiotika, v prirode je plno latok s antibiotickymi vlastnostami aj ked to nie je dovolene tvrdit o potravinovych doplnkoch oficialne.
A co sa tyka karcinogenneho zamorenia tela, bakterie vytvaraju karcinogenne splodiny, to nie je nic noveho.
Takze pouzitie napr sirokospektralnych antimikrobialnych latok(tj nie len jednostranne antibakterialnych ) ma zmysel aj pri rakovinach.
Ked na nic ine, aspon na zvysenie obranyschopmosti oslabeneho tela rakovinou-to predsa nikto nepoprie.

ifka

radca:cakam,kedy ta kto zvozi za antibiotika.v suvislosti s liecbou rakoviny.tiez zastavam tvoj nazor.len ho tu citam prvykrat.