Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

ciro,
presne tak.

treba si aj vsimnut ze sucasni lekari neodporucaju chorym na zvyseny krvny tlak davat si teple kupele ci teple sprchy.

RNG

Na povrchovu rakovinu sa da pouzit artemisinin rozpusteny v DMSO. 100 mg do lyzice DMSO(15 ml).Ked to hnisa, pridal by som aj par kvapiek GSE-je tam pravdepodobne nejaka nakaza.

ciro

slavka,
je v podstate jedno, kde sa rakovina nachadza. Na jej liecbu platia viac menej rovnake zasady - teda ci sa jedna o primarny nador, alebo metastazy, pristup je rovnaky. Precitaj si clanky na danu temu na stranke -odkaz odstránený-
V pripade rakoviny koze existuje jedna vyhoda tejto rakoviny oproti ostatnym a konkretne v tom, ze sa nachadza na povrchu, lahko dostupnom mieste. O co konkretne ide? Pre rakovinu vo vseobecnosti plati, ze rakovinove bunky maju ovela rychlejsi metabolizmus a zaroven znizenu termoregulacnu schopnost. Jednou z metod, ako ich znicit, je vyvolat v nich vyssiu teplotu. Kedze uz maju vyssiu teplotu same o sebe z rychleho metabolizmu a zaroven nemaju taku schopnost termoregulacie, tak ak ich "zahrejes", tak ich to znici, pricom okolite zdrave bunky toto prehriatie zvladnu neposkodene. Prehriat ich mozes napriklad prikladanim horucich uretakov navlhcenych v teplej vode. Tak teplej, by to nepalilo moc, cize aby ostatne bunky si nepopalila. Zvycajne je to teplota okolo 40 stupnov celzia. Mozes aj vyssiu teplotu, napriklad 50 stupnov, lenze pri tejto teplote nemozes mat dany uterak prilozeny priliz dlho, lebo po par desiatkach sekundach to zacne neprijemne palit. Cim vyssia teplota nad 40 stupnov, tym kratsia doba, po ktoru to nebude palit. Po uplynuti tej doby, treba uterak na chvilu odobrat. Samozrejme na viac ako 70 stupnv by som nesiel, lebo vtedy aj relativne kratka doba moze sposobit popaleninu. Takze si to treba odskusat a najst primeranu mieru. Okrem prikladania uteraku je mozne aj danu cast koze ponorit do vody - vtedy sa lepsie kontroluje teplota, pretoze vlky uterak straca teplotu ovela rychlejsie ako voda v nadobe. Inym sposobom je napriklad vyuzitie infracervenej lampy, ktorou sa bude svietit na postihnute miesto a tym ho zahrievat. Opat, treba odhadnut vhodnu vzdialenost medzi kozou a lampou tak, aby teplo bolo intenzivne, ale nie tak intenzivne, aby palilo. Pokial to nepali, tak zdrave bunky su v pohode, rakovinove tu teplotu a dodatocne zrychleny metabolizmus nezvladnu a obrazne povedane sa "ubehaju alebo ustvu k smrti". Tato metoda sa moze pouzit len pri rakovine koze, pretoze ta je lahko dostupna zvonku. Pouzitie proti inej forme rakoviny, napriklad proti rakovine pluc by jej pouzitie pochopitelne nebolo mozne. Ak chces, mozes vyskusat tuto metodu, ale nezabudaj ani na ostatne veci - vitaminy, enzymy, mineraly, stravu a podobne popisane na tej stranke co som spomenul. Na kozi tu rakovinu vidis, ale metastazy mozu byt aj inde v tele, preto treba pouzit uceleny pristup, aby sa zasiahli vsetky potencionalne miesta vyskytu.

slávka1212

Chcem sa opýtať, má niekto skúsenosti s metastázami na povrchu( na koži), z ktorých vyteká krv a hnis? Môžu sa niečim
potierať?

kosa

nasi suseda co dostavali listy z Ameriky, tak im furt tam niekto vlozil taky listok ze...dostali ste cudzie peniaze-devizy ziadame vas aby ste v mene zaujmu statu toto vymenili za koruny. mozno listy tiez nekto cital ( ze na to mali cas...)....ale vetsinov im to dochadzalo. pravda overit ze kolko ti tam z Ameriky poslali sa telefonicky lahko nedalo.

RNG

Kedeze, teraz je to uz podstatne lepsie, ako pred 30 rokmi. Vtedy sa mi stratil priemerne jeden z troch listov. Takze som posielal o dva-tri dni dalsi(duplikat) a cisloval som si ich.
Tiea som daval som len jeden tenky list do tenkej obalky, aby mohli vidiet, ze tam okrem harku papiera nic ine nie je na ukradnutie.
A miesto znamiek len postove razitko zaplateneho postovneho, vtedy boli ochotni "zapotrosit list" =jemne povedane, len kvoli peknym znamkam.
Az s toho urobia aj na Slovensku vazny zlocin, trestany ako v USA 100 000 dolarmi, pol roka vazenia a vyhodenie zo statneho sektoru prace, asi by sa to promptne velmi rychlo napravilo....

kosa

kvalita postovych sluzieb je zatial na nisej urovni. treba sa domahat aby to fungovalo lepsie.
aj zla kvalita postosluzieb je dokazom rakoviny spolocnosti.