Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
radca, praveze toto su argumenty (aspon pre logicky zmyslajucich ludi) a to, ze ta moje prispevky urazaju, to je tvoj problem, ja taky pocit nemam, zeby som niekoho urazala. a ty si ten, co omielala dookola to iste, dokazov mas kopec, daj si tu namahu a hladaj ich. a ked sme uz pri tom, kto komu pomaha, nemyslim, ze by link na experimentalnu liecbu niekomu pomohol. ty mas svoju pravdu, ja svoju, ale aj tak si myslim, ze ta moja je LEPSIA. tak sa s tym raz a navzdy zmier.
bohuzial, ale ziadny doveryhodny dokaz som nemala tu cest si od teba precitat...tak nezavadzaj
a ty si tiez doteraz neuviedol a nepotvrdil, zeby to, co ponukas ludom cez mail bolo dokazatelne ucinne. ty, co tak rad dokazy. no ohur nas, zvedava som
kaciatko,
ja som doveryhodne dokazy uviedol. Len si ich asi nenasla. Ku kazdemu doplnu mozem tiez uviest odkaz, ktory rozumneho cloveka dokaze presvedcit.
Ako to ale suvisi s metabolickou liecbou?
kaciatko,
som rad, ze si aspon pochopila,ze hlavna a jedina nie je to iste. Gratulujem ti.
Ta statistika metabolickej liecby, ktoru tu propagujes sa velmi nelisi od chemoterapie (asi sa jej ani neda verit, ked tvrdia,ze B17 je vitamin). Tak v com je teda jej vyhoda?
Kaciatko, skus pouzivat argumenty, miesto urazok. Tym nikomu nepomozes.
radca, okrem ineho, aj ty si tu spominal nejake blaboly ohladom experimentalnej liecby a ak chce niekto poradit ohladom doplnkov, ktore pri tom pomahaju, tak sa ti maju ozvat. radca, a to len tak, bez doveryhodnych dokazov?? no, tak sem s nimi, ked uz chces niekomu poradit, napis aj sem, preco by sme ti mali vypisovat na mail? vsak zverejni to, nedockavo ocakavame
sorry, oprava...NAPISES nie NAPISEM
radca, inac, ked takto rozmyslam, napisem nieco par hodin dozadu a potom si nepamatas...netrpis nahodou na toho nemca Alzheimera?? :)))
radca, HLAVNA zlozka neznamena JEDINA zlozka.
inac...a to, co napisal Damian, len potvrdzuje, co som napisala ja. takze si si mohol usetrit robotu s kopirovanim
ano, kosa, a radca pravdepodobne len precital a zabudol popremyslat a napisal prve, co ho napadlo.
radca, s tebou treba ako s malym dietatkom, vsetko mu vysvetlovat dookola a aj tak si bude tvrdohlavo tvrdit to iste...no tazko s tebou. studuj a premyslaj, lepsie urobis