Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
alicia, ano, vsetko musel niekto niekedy objavit, nevravim, ze nie, ze to len z neba spadlo, ale pri rakovine uz bolo toho naobjavovane dost. a okrem veci, ktore nezaberaju, skor nicia, aj veci a terapii, ktore dokazatelne funguju. len sa na ne kvoli nezaujimavym ziskom (lebo vitaminy sa patentovat nedaju, tym padom nie su take vynosne pre farm. priemysel) nejako ucelovo zabuda. a okrem toho sa zatracuje ako neucinna, pritom je kopec doveryhodnych dokazov a studii, ktore jej ucinok dokazuju. co sa o niektorych klasickych metodach povedat neda. tak potom naozaj nechapem, naco je dobre vynakladat obrovske financie na nove vyskumy ohladom rakoviny a potom to aj tak vsetko zas len skonci pri starej znamej chemoterapii.
CM, tu mas dobre caje s rutinom (pohankovou vnatou)
-odkaz odstránený-
www.bio-obchod.sk
CM, a stihlost s tym nema nic spolocne, moja sestra je cely zivot stihlunka a predsa tym problemom trpi. proste po porode sa objavili a az teraz po 10 rokoch pomaly miznu.
a urcite aj kvalitne probiotika, take dolezite na udrzanie spravnej crevnej flory...vies, niekedy len zdrava strava nestaci
CM, na hemoroidy velmi pomaha aj rutin (dobry zdrojom je napr. pohanka, jest ju na sposob rizota so zeleninou, rannej kase, zaliat pohanku horucou vodou vecer, do rana napuci, zmixovat ponornym mixerom, poliat olejmi, lanovy, olivovy, posypat skoricou, mletymi orechmi...receptov je na nete neurekom)
neviem, ako sa stravujes, uvadzas sice, ze sa snazis racionalne, ale pod tymto pojmom si kazdy predstavuje nieco ine.
urcite by som do stravy zaradila vela vela surovej zeleniny, orechov, olejov (za studena lisovanych), minimum masa (kedze maso na stravenie vyzaduje kopec casu a tym padom v creve hnije), varenu, dusenu zeleninu.
dalsia dolezita vec...vela tekutin cca 2litre denne cistej nebublinkovej vody, caje (urcite na nete najdes aj nejaky dobry na hemoroidy)
psylium - vlaknina, najlepsie v prirodnej forme bez farbiv, E-cok...
a umyvat sa po kazdej potrebe a natierat..niekde som citala, ze aj olivovy olej je dobry,neviem, ja moc neuprednostnujem rozne chemicke maste, myslim, ze prirodnejsia cesta je ovela lepsia.
a pohyb, hemoroidom dost neprospieva sedave zamestnanie, vysedavanie pred pc dlhe hodiny, treba sa hybat
nic viac ma nenapada...ale myslim, ze upravou stravy, dobrymi vyzivovymi doplnkami, cajmi sa tento problem da zvladnut
...aj ked, treba sa pripravit, ze napriek poplatku (neviem ako kde, my platime cca 23 eur) vysetrenie sponzoruje firma Calivita, ktora sa zaobera aj predajom roznych vyzivovych doplnkov. takze vas asi neminie aj prezentacia vyrobkov. ale treba si vypocut a rozhodnut sa podla seba. ak ma niekto ine zdroje, kde nakupuje vyz. doplnky, netreba sa dat ovplyvnit, my napr. chodime len na vysetrenie krvi a nekupujeme nic. nevravim, ze ich vyrobky su zle, nemozem to tvrdit, nikdy som ich nevyskusala, ale my vsetko vacsinou objednavame z netu. a mame svoje odskusane.
je to inac velmi dobra vec, vysetrenie ukaze v krvi rozne plesne, toxiny, v akom stave su krvinky, ci clovek pije dostatocne tekutin alebo nie. aj ked napr. zacnete uzivat nejaky vyzivovy doplnok (napr. na imunitu, plesne), mozete si po case skontrolovat, ci vam vyrobok zabera a ci su nejake zmeny v krvi. ja osobne toto vysetrenie uprednostnujem pred laboratornymi krvnymi testami, je to rychlejsie a sami mozete pozorovat svoju krv a vsetko vam krasne vysvetlia.
tu je zoznam
momenticek, este kuknem, ci nenajdem aj zoznam pracovisk na SK
kindi, tu mas popisane o vysetreni kvapky krvi viac, pozri
vitae.e-ducation.sk