Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
peto, vsetko umele zamoruje telo a niektore umeliny telo nevie ani ucinne odstanit, tak sa hromadia. To samozrejme prispieva k vzniku ovela viac poskodenych buniek, tj aj malignantnych.
Ak pocet vzniknutych je vyssi, nez kapacita tela ich likvidovat, vzniknu nadory.
Peto T, keby sa mal človek vo svojom bežnom pracovnom živote zaoberať neustále možnými rizikami vzniku rôznych chorôb, tak by zrejme žil len pre tie svoje riziká a možné ochorenia a nie pre života ako taký. Čo jednému škodí, druhému nemusí a kontrolovať všetko čo dá človek do úst je tiež nezmysel, rovnaký ako neočkovať svoje deti a seba. Čítala som tvoju diskusiu o povinnom očkovaní, môžeš si dokazovať koľko chceš o škodlivosti očkovania, mňa nepresvedčíš, pretože nikdy by som neriskovala svoje dieťa neočkovať. Ale ty sa so svojimi argumentmi cítiš vo svojom živle,tak nech sa páči, dokazuj. A určite sa pridá aj RNG.
Rizikovym faktorom pre rakovinu prsnikov je aj nedostatok jodu (ktorym trpi dost vela ludi), a udajne aj umele hormony pouzivane pri poruchach stitnej zlazy.
Rizikovym faktorom je samozrejme aj nedostatok antioxidantov v strave (vitaminy A, C, E, selen, zinok).
No a German new medicine uvadza ako rizikovy psychologicky faktor aj dlhodobe neriesene problemy v partnerskom vztahu.
K tomu pripocitajme vsetky tie vakciny a E-cka, a clovek sa pomaly prestava divit..
CM, my sme pouzivali peny(9% nonoxynol) kedysi davno, zrejme uspesne. Ucinnost pien a gelov je podla vyrobku od 92 do 98%.
Nucinnejsie su samozrejme spongie s spermicidalnymi kremami.
jeeej RNG dik za rady si zlaty-teda co sa tyka tych pien kremov a cipkov,vyskusam, lebo skusenost s tymnemam ziadnu a bala som sa tej chemie ci to nie je skodlive na dlhodobe uzivanie a velmi rada by som sa vyhla hormonalnej antikoncepcii,ale ak bude nutna tak to teda budem brat spolus tym indonalom a nie dlho.
a ta vaginalna-lokalna chemicka ta sa moze dlhodobo?je spolahliva?nemozem si dovolit uz dalsie dietatko,som pristara
CM, ked je hormonalna antikoncepcia zalozena na zvysovani estrogenu, tak DIM a INDONAL posobia proti.
Ja osobne som vzdy propagoval antikoncepciu lokalnu(dnes nazyvanu aj chemicka na odstrasenie zien a tlacenie ovela drahsich a skodlivejsich oralnych HAK), podla moznosti kremy, jely a peny, ktore su spermicidne. To ma na ludske telo minimalny dosah, nemeni to hormonalne hladiny a zamorenie je minimalne, kedze sa to nezdrzi vo vagine pridlho a aj samotna latka(nonoxynol napriklad) nie je velmi skodliva, je to len organicka kyselina. Inac uz za doby stareho egypta pouzivala Kleopatra kysle vyplachy proti otehotneniu=rozne vinne octy.
Nonoxynol je samozrejme ovela ucinnejsi a pohodlnejsi na pouzitie.
RNG
a moze sa teda napr. INDONAL kombinovat-t.j. uzivat s horm. anikoncepciou?
hormonalna antikoncepcia hrubo zasahuje do normalneho chodu tela. Uz mnozstvo lekarov ju spojilo z obrovskym a prudkym narastom rakovin najma prs.
Preto je DIM a I3C ta ucinne v prevencii a liecbe, lebo tieto potlacaju vytvaranie prilisne vysokych hladin estrogenu
Inasc to iste plati aj pre muzov, kde stari muzi maju privysoku hladinu estrogenu a s tym je spojene zvacsenie(hyperplazia) prostaty, co casto vedie k rakovinam prostaty.
U muzov je to skor dedicna zalezitost alebo izoflavony a plasticizery v nasej strave, ktore sa spravaju ako estrogen do znacnej miery.
kaciatko7
inak mna prekvapuje,alebo skor zaraza a zarmucuje fakt, ze tvoja sestra ma tu diagnozu v tak mladom veku.
a navyse je stihla ako pises.
ved vsade sa uvadza ze obezita, vek tusim az nad 50...
a nic ztoho nema-teda ako rizikovy faktor. tak co potom?
nepatrali ste po pricine?
a ako sa stravovala predtym?fajcila? brala hormony?antikoncepciu?ako dlho?
prepac zavalila som ta otazkami :)
ale zaujima ma to, lebo i moja suseda v takom veku ma to iste a tiez je stihla a sprostredkovane poznam dalsie zeny v tom veku, tak mi napada, ze muzi to maju po tej 50-tke, ale zeny uz po 30-tke, ze preco asi?