Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
silviia,
urcite ako prevenciju to nerobili.
poznam pripady, kedy sa konecnik zasije povecme na 2-3 mesiace, urobi sa umely vyvod a po tom case sa vsetko opet operacne da naspet do poriadku.
v pripade tej mladej zeny len tipujem, ze zdedila okrem nespravnej vyzivy aj urcite geneticke zmeny a to ju predurcilo na umely vyvod.
Mozem ti povedat ze je to DILO pozerat na niekoho kto je svojim stavom zsokovany tak ze si praje umrjet.
kosa, tokaj moc nemusim, nechuti mi :) ale inak niesom proti dobremu vinku obcas
kosa, nerozumiem... dobre, ak teda mama tej 25 rocnej umrela na raka/coho?/ tak tej babe snad nerobili vyvod bez priciny, iba za to ze je obezna...to ako prevenciu coho
radca,
este MINULY ROK sme tunak hovorili ze CEST VYNIMKAM v radoch lekaroch, kotri toto povolanie vykonavaju este ako SLUZBU LUDOM.
Vieme velmi dobre ze VETSINA NASICH LEKAROCH vystudovala ZA UPLATU.
neznamena to ze maju aj take vedomosti, ale jedna sa tu o celkovy pristup k pacientovi, a k tomu, ake podmienky vytvara MINISTERSTVO VYTVARANIA CHOROB..
silviia,
pitie mocu sa mi tiez nepozdava.
sice ako skutocne to posledne vychodisko MOZNO ale davame prednost ZDRAVEMU SPOSOBU. a cistemu vinku-TOKAJ.
Kupujte v Szatorujhely a Vinickach.
silviia,
presne tak.
Mlada baba, jej mama uz zomrela na raka. Ta mlada baba je trosku obezna ale keby sa jej niekto aspon rok venoval, tak by urcite vsetko bolo inac a bola by aj pritazliva.
Ale takto jej nadvaha pokazila telo a postavu. JE TO TRAGEDIA.
a bude horsie.
Pisane to uz bolo v inej teme, ale v medicine treba rozlisovat medzi tym, co je pisane v casopisoch a novinach-t.j. teoria, ktora vsetko jasne vysvetluje a praxou-korupcia, alibizmus, povrchnost a neznalost lekarov. Ludia, ktori lekarom bezhlavo veria za to casto zaplatia. Takisto to plati aj o umrtiach v nemocnici. Jedna vec je co sa uvadza ako oficialna pricina (to vacsinou na papiery pekne vyzera) a druha vec je skutocna pricina (ta sa vo vacsine pripadov ani neda presne urcit). Keby veda dokazala urcit kolko ludi zomrelo nasledkom "liecby", tak by prestal nazov "lekar" asi existovat a miesto toho by sa mozno pouzilo "studovany quazi zdravotnik". A to som pouzil velmi slusny vyraz. Samozrejme cest vynimkam. Smutne je to, ze casto su najucinnejsie liecebne postupy tie, ktore Vam lekar povie neoficialne "medzi dverami" a nie schvalene liecebne postupy.
pistik, no vies, som zhrozena z toho mladeho muza, lebo lekari casto bagatelizuju tuto chorobu a zdoraznuju, ze mladych ludi sa to netyka, no a tiez tu nepriamu prevenciu robia najskor po 50-tke aj to len tym co si o to poziadaju-myslim test na OK,ktory i tak casto nieje spolahlivy. to som sokovana, ze ten mladik umrel a vtakom katastrofalnom stave s tak rozsiahlymi metastazamy, to musel byt riadne zanedbany,teda lek. starostlivost, asi tiez nemysleli na rakovinu kedze bol mlady!inak si to neviem vysvetlit pri takom naleze. ale z akeho dovodu tak dopadol vtakom mladom veku mi nieje jasne stale.
a to je logicke , ze nevladal prijmat hociaku potravu a liecbu-doplnky ustne ked mu bolo spatne,to uz je horsie, tam uz len injekcie,infuzie a ine metody a zniceny organizmus a imunita chemoterapiou tak necudo-to nechutenstvo a tak, ach jaj
damian, ta urinoterapia... no ja tak viem, ze mac musi byt sterilny-zdravy-neviem ako je to v pripade rakoviny, no a nie kazdy ma na to zaludok
kosa, co??? a to uz preco takej mladej babe robili vyvod? to co mala za Dg. ???