Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

az budu media davat clanky, ktore si zatial musim predplacat z roznych zdrojov medickych periodik,bude stacit obratit na ne pozornost.
Ale media pisu to, za co im platia (poistovne, medicky priemysel, farmaceutika...), takze snaha dozvediet sa naozaj pravdu z mass medii je dnes prakticky nemozna.
Clovek musi hladat ine zdroje informacii . A tie su casto nie zadarmo.

radana

Damian,vysvetli mi prosim ta,preco ty nemedializujes tie tvoje nazory.Len zavistlivo z dialky nadavas a osocujes vsetky clanky,ktore vyjdu v mediach..

RNG

Primarna prevencia voci rakovinam je spravna skladba stravy, ktora posilni telo v boji proti roznym patogeniom, vcitane nebezpecnych druhov hpv.
Lebo vacsina z nas ma tie virusy, ale len velmi mala coastka na to doplati. A to je zo statistiky, nie z reklamnych reciciek
Preto adresovanie viralnej imunity vseobecne je ovela dolezitejsie, ako jednotlive ockovania. Tym sa totiz adresuju vsetky virusy, nie jednotlive druhy a aj to len docasne(4 roky) a medzitym sa rozne mutuju a tak isto mozu sposobit aj ine rakoviny a ochorenia.
Inac napriek nakaze tymi "rakovinotvornymi" druhmi hpv k rakovine vobec nemusi dojst(zase zo statistiky, prosim), ked ma telo dostatok obrannych latok a dostatocnu regeneracnu schopnost.
A tomu sa da dopomoct na temach HPV casto spominanymi klinicky ucinnymi vytazkami z kapustovin, DIM a I3C. V prislusnych clankoch si mozete najst prispevky zien, ktorym sa z CIM 3 diagnoza po case zlepsila na CIM 2 dokonca CIM-1 pouzivanim Indonalu.
Takze ockovanie proti hpv nie je jedina cesta proti rakovine krcka maternice, ako sa to medickou komunitou chtivou stepit za drahe peniaze casto prezentuje.
Inac Indonal a ine prostriedky s obsahom DIM a I3C potlacaju aj ine rqkoviny a tie su ovela castejsie, nez rakovina krcka maternice, najma rakovina prs, ktora je pricinou smrti vyse 10 krat tolko zien, ako rakovina krcka maternice.A aj to je cislo zo statistiky, co si kazdy moze overit.

damian

A TERAZ VTIP:

Mužovi zomrie žena. Po určitom čase príde k jej hrobu. Sadne si,otvorí prvú fľašu piva, vypije ju. Otvorí druhú, vypije aj tú, a taknasleduje aj tretia, štvrtá a piata. Spokojne dopije a hovorí smerom khrobu: -"No vidíš, stará, a ide to aj bez rečí!"

kosa

o tom ci sa clovek vylieci rozhoduju v principe dve technicke otazky:

1, CHCE SA CLOVEK VYLIECIT? - polopate:ma vieru
2, MA POSTIHNUTY PENIAZE?

kosa

AAALE?
sa vylecil zos STVRTEHO stadija?

ale ved to je VEDECKY DOKAZANE ze to je smrtelne stadijum!

Hm, co aksa vedci POMYLILI?
ved aj oni jsou jenom LIDEEEEEE!

damian

Castokrat sa stava, ze nas pacienti na poslednu chvilu (zial az po tom, co sa ich vzdala onkologia) prosia o pomoc s amygdalinom. Trva tyzden az 2 pokial dojde z Mexika. Rozhodli sme sa preto "mat po ruke" niekolko baleni u clenov kampane na SK.