Pravda o rakovine - VITAMIN B17

alicia

Tiež si myslím že s Rusmi by sme si to nemali rozhádzať, je tam zdroj nerastného bohatstva a to hýbe aj politikou.

damian

Ale vratme sa k zdraviu. Najnovsie akysi miliardar v Nemecku (Merckel) spachal samovrazdu kvoli financnej krize - okrem ineho mal aj farmaceuticku spolocnost.

damian

Nasledujucich 10 rokov bude horuco na svetovej scene. Rusko vsak velmi ovplyvnene ekonomicky nebude, urcite nie tak zle, ako USA a Europa, kedze Rusko nie je a nebolo na USA zavisle (aj ked sa USA o to snazilo, aby sa Rusko stalo zavislym).

USA stoji aj za vznikom EU, ktoraa sa medzi rokmi 2015-20 ROZPADNE. Tieto veci su mi zname uz najmenej 5 rokov, uz najmenej 5 rokov sem-taam citam, ze EU dlho nevydrzi. Chvalabohu. Nepotrebujeme totiz ziadnu AMEUropu. To EURO to bol tiez dobry oblb, len ja lutujem Slovakov, ze take nieco pripustili. Pozrite na UK - to si po hlave skakat neda, EURO odmieta.

damian

Ja keby som bol Rus, plyn zastavim uz velmi davno, Alicia. Za to, ako Europa PLUVE na Rusko, si plyn nezasluzi.

To je vysledok toho, ked sa Amerikou ovplyvnovana Ukrajina a Gruzinia vykaslu na Rusko a davaju sa do kopy so satanistami z USA, ktori by si chceli podmanit svet.

kosa

yxo,

pozri si nazov temy:

PRAVDA O RAKOVINE - VIT B17.

lekari robia to iste: ak im dosli argumenty AKO VYVRATIT PRAVDU tak sa snazia zatiahnut vsetko do slepej ulicky.

co sa tyka vitaminu C tak pred takymi 20 rokmi to bol zasa LEN L PAULING....

takze je to to iste: ci team KOSA ci L PAULING, hoci to nie je to iste.....

dobru noc s toho galyjatimatijasu

:)

damian

Lukas, napis mi email, v akom vlastne stave je priatelka. Jadierka pri leukemii urcite nestacia. Je to komplikovana vec. Dostat vyzivove alebo protirakovinove prvky DNU do kosti nie je lahke, kedze musia prejst mnozstvom biologickych barier.

damian

LUKAS jedno balenie stoji 25 EUR. Vo flasi je 300 tabliet a v jednej tablete je 5 az 10 nasobok jednotlivych B vitaminov oproti B komplex forte na SK:

Vitamin B1 (as thiamine HCl, USP) 100 mg

Vitamin B2 (as riboflavin, USP) 100 mg

Niacin (as niacinamide, USP) 100 mg

Vitamin B6 (as pyridoxine HCl, USP) 100 mg

Folic Acid (USP) 400 mcg

Vitamin B12 (as methylcobalamin, USP) 100 mcg

Biotin (USP) 100 mcg

Pantothenic Acid (as D-calcium pantothenate, USP) 100 mg

Choline Bitartrate, USP 100 mg

Inositol (FCC) 100 mg *

PABA (para aminobenzoic acid, USP) 100 mg