Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Tiež si myslím že s Rusmi by sme si to nemali rozhádzať, je tam zdroj nerastného bohatstva a to hýbe aj politikou.
Nasledujucich 10 rokov bude horuco na svetovej scene. Rusko vsak velmi ovplyvnene ekonomicky nebude, urcite nie tak zle, ako USA a Europa, kedze Rusko nie je a nebolo na USA zavisle (aj ked sa USA o to snazilo, aby sa Rusko stalo zavislym).
USA stoji aj za vznikom EU, ktoraa sa medzi rokmi 2015-20 ROZPADNE. Tieto veci su mi zname uz najmenej 5 rokov, uz najmenej 5 rokov sem-taam citam, ze EU dlho nevydrzi. Chvalabohu. Nepotrebujeme totiz ziadnu AMEUropu. To EURO to bol tiez dobry oblb, len ja lutujem Slovakov, ze take nieco pripustili. Pozrite na UK - to si po hlave skakat neda, EURO odmieta.
kosa mňa by teraz skôr zaujímalo kedy nám tí Rusi konečne pustia plyn, aby sme nepomrzli. Co ty na to?
radca,
AJ ( DOBRA) vitaminova tabletka problem MOZE vyriesit.
yxo,
pozri si nazov temy:
PRAVDA O RAKOVINE - VIT B17.
lekari robia to iste: ak im dosli argumenty AKO VYVRATIT PRAVDU tak sa snazia zatiahnut vsetko do slepej ulicky.
co sa tyka vitaminu C tak pred takymi 20 rokmi to bol zasa LEN L PAULING....
takze je to to iste: ci team KOSA ci L PAULING, hoci to nie je to iste.....
dobru noc s toho galyjatimatijasu
:)
yxo,je tu 421 strán a väčšinou samá kosa so svojim radcom........:)
LUKAS jedno balenie stoji 25 EUR. Vo flasi je 300 tabliet a v jednej tablete je 5 az 10 nasobok jednotlivych B vitaminov oproti B komplex forte na SK:
Vitamin B1 (as thiamine HCl, USP) 100 mg
Vitamin B2 (as riboflavin, USP) 100 mg
Niacin (as niacinamide, USP) 100 mg
Vitamin B6 (as pyridoxine HCl, USP) 100 mg
Folic Acid (USP) 400 mcg
Vitamin B12 (as methylcobalamin, USP) 100 mcg
Biotin (USP) 100 mcg
Pantothenic Acid (as D-calcium pantothenate, USP) 100 mg
Choline Bitartrate, USP 100 mg
Inositol (FCC) 100 mg *
PABA (para aminobenzoic acid, USP) 100 mg