Pravda o rakovine - VITAMIN B17

mira

Radca, je to tak, až na celulozu. celuloza - vláknina - nesposobuje alergie. Je prospešná v primeraých dávkach. Upravuje priaznivo činnosť čreva, posúva potravu a neodvápňuje.

Chemici ju hodili do jedného vreca s jednoduchým cukrom, no z pohladu trávenia a ako potravina s jednoduchým cukrom nemá nič spoločné.

radca

Pricinou alergii na potravu a aj "autoimunitnych" nemoci je nadmerne jedenie sacharidov, ale aj napr. fruktozy.. Celiakia, kronova nemoc, skleroza multiplex, zlcnikove kamene, autizmus, cukrovka, alzheimerova choroba, parkinsonova choroba... je jedna a ta ista nemoc a je dosledkom hlavne jedenia zlozenych sacharidov (sem patri aj celuloza). , ale aj nadmerneho mnozstva jednoduchych cukrov Tieto ochorenia sa bez drzania uplne bezsacharidovej diety nedaju vyliecit. Vacsina nemoci ma povod v creve. Nase babky to vedeli a lekarska veda na to len postupne prichadza. Pricinou autoimunitnych nemoci neni nadmerna, ale naopak nedostatocna imunita. Aj psychicky stres ma velky vyznam pri tychto chorobach. Kopa chorob, ktore riesi psychiater sa vobec u psychiatra liecit nedaju.

[zruseny12]

este ja som na internete necely rok,a mlieko a mliecne vyrobky som zacala jest vo velkom,ked som otehotnela pred pomaly 13rokmi necelymi a zacali mi trpnut prsty a sestricka mi kazala jest vela ml.vyrobkov,nemala som jej dovod neverit/kto mohol vediet,ze som alergicka na kazein/
a to som jedla qanta toho....
az teraz pred nedavnom,mi zistili,ten problem...ale vela veci,co pises som citala aj v knihe,JEDLO AKO LIEK JEDLO AKO JED...len je uz starsia ta kniha a veda zasa pokrocila...takze este raz diky,rada si precitam vsetko,co je zaujimave...

[zruseny12]

mira,dakujem za odpoved,ja vobec mlieko nemozem,lebo prave som alergicka na tu mliecnu bielkovinu kazein,a to mi znicilo creva,lebo som vela jedla mliecneho,tvaroh,syry,slahacku a vsetko mlieko,jogurty/prave som to jedla koli vapniku,a nakoniec som si este viac skodila/...creva mi vobec nevstrebavaju ziviny do tela...mala som aj helikob.
niektore veci viem,ze nemozem,ze odvapnuju...
ale minule ma prekvapil aj ten mak,a ja kedze som alergicka na mlieko,nemozem ho tiez...
inak beriem ENZYMY na obed ked jem,su to vsetky druhy/a tie enzymy udrzuju aj spravnu kyslost v zaludku/maj sa tiez krasne...pa

mira

Predpokladala som, že každý vie, že pod jednoduchými cukrami chápem i repný cukor, a tak odvápňujú i čokolády, sušienky, cukríky, sladené nápoje, ale cukor je i vo víne, pive a v konzervách alebo salámach, krekroch a slaných tyčinkách, kde by sme ho nečakali....

Odvápňovanie trápi čoraz viac ľudí. Tlačiť na výrobcov, aby ho tam nedávali mi pripadá ako boj s veternými mlynmi.
Cukor spôsobuje závislosť, a to práve výrobcovia potrebujú - aby sme si navykli na ich výrobky.

mira

Už sa tu veľakrát písalo, že mlieko nie je dobrý zdroj vápnika. Jeho molekuly sú príliš veľké a do kostí sa nezabudujú. Okrem toho obsahuje trisacharid laktózu, ktorý kradne vápnik /a iné minerály/ z tela. Výsledok : MLIEKO ODVÁPŇUJE.

Lepšie zdroje okrem maku : sezamové semená, rôzne iné semená, brokolica a karfiol, morské riasy, hlavne riasa hiziki, soja, strukoviny atď.

ODVÁPŇUJÚ VŠETKY JEDNODUCHÉ CUKRY, i tie v ovocí, hroznový a v mede. Preto sa im vyhýbaj.

Odvápňuje i presoľovanie a tiež kyselinotvorná strava.

Mlieko má spústu ďalších negatív, ale tie možno inokedy.
Pa, príjemné dni.

[zruseny12]

mira,dakujem za odpoved,ale tiez by som si rada nieco o tom precitala...
nemozem nic najst o tom KAZEINE...
je to pre mna velmi dolezite,lebo ja nemozem nic mliecne koli tejto bielkovine a mam odvapnene kosti...jem len zeleninu,co obsahuje vapnik,ale minule som si kupila mak,a ostala som dost prekvapena...lebo ja ho jem na lyzicky/rano,obed vecer-po 2lyzicky/...zomlety a na balicku bolo napisane,ze obsahuje stopy mlieka,soje arasidov atd.tak uz ani mak nemozem.../to som len tak nahodne sa pozrela na zlozenie,a bola som dost prekvapena,ze nezomlety mak moze obsahovat stopy po mlieku,soji...atd.ak mas nejaku starnku prosim ta napis mi ju...dakujem....pekny den...

lukasjurko

DAMIAN RAZ SOM VAM PISAL O MOJEJ PRIATELKE,KTORA MA LEUKEMIU,RIADIM SA VASIMI RADAMI LEKAR SA DIVI ZE VOBEC STOJI NA NOHACH,ALE MA ZLY KRVNY OBRAZ A MA IST NA VYMENU KRVI, CO SI O TOM MYSLITE? DAKUJEM

kosa

treba pripomenut co sme tunak napisali:

mlieko bolo u nas POZIVATINA sa to pozivalo povecme zo zemiakami varenymi, cesnak do toho hrianka, vtedy este nebolo hriankovace takze pripekali na peciku ( tiez dobre karcinogenovany chleba).

teraz sa mlieko stalo tzv potravina.
napriklad Dansko eksportuje 85% svojej mliekoprodukcije.

takze to mlieko bolo vynajdene ako biznis.