Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
RNG,
mira ma asi na mysli velkopodnikatelske mlieko.
inac, surove mlieko je zivotodarna tekutina pre prave sa narodeny plod.
mira, rad by som videl, kto dokazal, ze mliecna bielkovina je karcinogen!!!
Ze mlieko prispieva k potlaceniu funkcie antioxidantov, to bolo dokazane. Ze podporuje plesne a zahlienovane, o tom tiez nie je pochybnost. Ze v mlieku su rozne skodlive zamorenia, aj to je dnes pravda.A niektore mozu prispievat ciastocne k rakovinam, aj to este sa da snad tvrdit.
Ale ze kazein je karcinogen, to je absolutne nepravdive.
rakovina ma rozne podoby.
spolocenske, nielen zdravotne.
pozrime sa na rakovinu z ineho hladiska (spolocenskeho), a to v spore medzi Ukrajina vs Rusko.
zastupcovia Gaspromu hovoria ( a nevediaci to odkyvavaju) ze ''Ukrajina'' kradne plyn.
Toto je len polovicny fakt ze ten plyn beru. Je faktom, ze pokial rusi ceny za plyn zvysili, tak samozrejme ze aj ''Ukrajina'' poziadala o to aby sa ceny za prepravne zvysili....
Toto je jadrom problemu,ze Rusko na jednej strane zvysuje ceny za surovinu ako taku, ale NECHE SA DELIT o zisky.
Inac aj nasi fachovci by mohli popytat Rusko o zvysene poplatky za preprave...
vidno ze len Ukrajina sa ozvala a dobyja sa v principe delby zisku...
a maju pravdu.
nuz co my zasak len sklonime hlavy a budeme platit ceny diktovane z UV KSS-SPP, a ze vraj sloboda...
Dr Laci Beresz sa zavzal a vymyslal vysmyslal az vymyslel kvapky zlozenie ktorych bolo sice verejne oznamene ale predsa len tam mal jeho tajnostky.
kvapky sa verejne predavali dost dlho, nebol o nich az taky zaujem ved nikto tak na rakovinu nechvoroval. Potom do toho vsetkeho ale vnikly tzv Svedske kvapky. ( na baze liehu)...
teraz su Beresovky v principe ak nie zakazane tak nie su volne dostupnee.
Moja mama pouzivala Beresove kvapky.
vysledky krvi boli velmi dobre.
v tom momente ako ich prestala pouzivat tak kvalita krvi sla dole.
slon slonom, ale mame priklady ze nam kravycki pozierali kedisik len travu, aj byckovia tiez na trave ci susine, a z toho sa vyrabalo pekne mesko.
takze nielem slon.
Maria, prepáč, že do toho vstupujem ale mliečna bielkovina je karcinogén. Bohužiaľ.
DAMIAN,aj ja mam na teba jednu prosbu,mliecnu bielkovinu KAZEIN aky ENZYM stiepy?dakujem za odpoved...