Pravda o rakovine - VITAMIN B17

damian

7 r dievca trpelo silnym dlhodobym kaslom. ATB neboli ucinne ani po 2 tyzdnoch 2 roznych ATB. Na Harley street v Londyne (svetoznama doktorska ulica) jej metabolicky doktor pichol vnutrosvalovu injekciu vitaminu C a potom kazal rodicom, aby jej podavali askorbat vapnaty 1000mg kazdych 15 minut az pokial kasel ustupi. A tak aj bolo. Trvalo 5 hodin, pokial dievca v pokoji mohlo zaspat kedze kasel sa zmiernil. Pocas spanku vitamin C nepodavali (Dr kazal pocas spanku podavat aspon kazdu hodinu) a kasel zase do rana prepukol. Znovu nasadili 1000 kazdych 15 minut a po ustupe kasla podavali kazdu hodinu, aj v noci az do casu, kedy kasel neprestal celkom. Trvalo to 3 dni. Dievca nemalo najmmensi priznak predavkovania vitaminom C.

Ani nemohlo mat. Opakujem ze podavaju sa davky omnoho vyssie - az do 250 000 mg denne a pri tazkych infekciach aj viac a s uspechom.

damian

Ohladom vitaminu C. Niekomu z mojho blizkeho okolia sa pred stedrym vecerom podarilo chytit poriadnu nadchu. Kedze s osobou som v kazdodennom dlhodobom kontakte, bolo iste, ze nakazeny budem aj ja. Ja som bez meskania bral askorbat vapenaty 1000 mg 10 x denne az pokial sa konkretna osoba nevyliecila (4 dni). Az dovcera som bol v pohode.

Vcera som pocitil palenie v hrudniku a vobec som sa necitil fajn (je velmi kosa a jazdim na motorke, pokial sa da). Vypil som pohar kurkumy+chilli+tepla voda, a bral som zase askorbat vapenaty, v noci som musel ist na sluzbu. Celu noc som jedol ten vitamin C az do rana. Tera mi nie je absolutne nic, taze som chorobu zase uspesne potlacil.

Zhodou okolnosti bola v robote kolegyna so silnou nadchou. Kazal som jej jest aspon 500 mg vit C kazdu pol hodinu az do vymiznutia symptomov Snazila sa ma presvedcit, ze sa moze len 500 mg denne, ze viac je nebezpecne!!! Pritom, ja som do seba ladovala 1000 mg parecetamolu kazde 4 hodiny, chemia kezde 4 hodiny.

Ludia si neuvedomuju, ako naz zdravotny system zbludil - varuje pred vitaminom C a inymi vitaminmi, pritom smelo kaze ludom napchavat sa chemiou. No povedzte, kde to sme?

damian

Jardo, je velmi vela literatury o rakovine a nechemickej liecbe. Kampan za prevdu v medicine prelozila knihu Cancer - why we are still dying to know the truth (RAKOVINA - preco stale umierame bez spoznania pravdy. Kniha je hotova a pripravena na tlac. Je to skutocne sokujuca kniha a pojednava mnohe veci - od pravdy o tom, ako rakovina vznika, preco vznika (mnohe fektory), ako sa jej da predist, ako ju liecit, o politike za rakovinou, financnych zaujmoch - proste vsetko, co treba o rakovine vediet - je to jeden uceleny obraz o rakovine. Predpokladam, ze tlaciary by ju mali vytlacit do konca januara, dufam.

jardo23

damian,a chcel by som sa este spytat, ci si nahodou necital knihu jak se dozit 120 let podle systemu P.Bragga.a ak ano, aky mas na nu nazor.

jardo23

ahoj damian, nepoznas nejaku dobru literaturu o rakovine? (prevencii,liecbe a pod.) a kazein je obsiahnuty aj v strave? a este sa chcem spytat damian, ake druhy zeleniny su najlepsie pri prevencii voci rakovine.dakujem

alicia

Zaujímavá vec. Väčšina cicavcov si dokáže vyprodukovať vitamín C, ale človek, morča a zopár iných tvorov stratilo túto schopnosť počas vývojového procesu. Podľa všetkého sme kedysi pred 250 tisícmi rokmi vymenili schopnosť pečene produkovať vitamín C za schopnosť syntetizovať väčšie množstvo glukózy alebo krvného cukru.

alicia

Odbočím od témy. Aj keď potrebujeme plyn z Ruska, treba uvažovať aj o iných zdrojoch. Zdá sa mi nekorektné ak sú uzatvorené zmluvy a dohody aby nám jednoducho niekto zatvoril kohútiky. Ak má Rusko problém s Ukrajinou, nech si to rieši s ňou. Ale pripadá mi to akoby niekto chcel jednou ranou zasiahnuť toho oveľa viacej a dal tým pocítiť svoju moc. No už len toľko..:)
A čo písal damian o tom miliardárovi v Nemecku, ktovie prečo to urobil? Žeby pokles miliardových ziskov, alebo strach o svojich zamestnancov alebo o seba? Možno bol chorý a nemuselo to byť len kvôli kríze. Nepočula som o tom.

kosa

mira,
tento proces sice trva mozno aj desatrocia ( vid fajciarov) avsak tak popravde to ze bunka JE rakovinova NETRVA DESATROCIA- vid aj mlade deti mladi ludia co maju rakovinu.....