Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

elee,
v principe je to to iste akurat ma ine formy.
ci rakovina krvi, criev zaludka, pecene atd atd, princip je ten isty. preto JE toto ochorenie banalne, az unavujuce, ale na druhej strane moze byt zaujimave, ved si predstav ze poznam zenu ktore neodbornym zakrokom znicili mocovy mechur a potom sa snazili tento nahradit z tenkeho creva....

kosa

alicia,
pustia, ale kedy to ti nepoviem, lebo o tom rozhoduje hrstka v Moskve.
historicky rusi nazyvali tych tam moskalami, co je pre znalcov historije znamy pojem. u nas si ludia pletu rusov z moskalami a vice versa.Rusi boli kedisi vetsinove obyvatelstvo na tzv Rusi. Dnes su to moskali a ich potomkovia.

kosa

alicia,
je nacase si uvedomit ze treba tlacit na vladu aby zmenila systemovy pristup AJ K TEJTO PROBLEMATIKE ( nielen zdravotnej - hehe).
Konkretne nasa firma doporucila MH a sudruhom spravujucim tento rezort ze poriesime energeticky problem nasej vlasti, a to takym sposobom ze Slovensko bude sebestacne a budeme vyvazat elektriku. samozrejme ze konkretne plany zme neuviedli nakolko my uz pozname ze KTO ROBI PLANY KTO ICH KOPIJUJE (KRADNE) A KTO ICH REALIZUJE.
zatial sa nam sudruhovia z MH neozvali...pockame trosku.

kosa

slovo RAKOVINA ma u lajov len jeden vyznam, a to ten spojeny zo zdravim.
vseobecne vsak odbornici pouzivaju ine slovo na vsetky procesy prejavujuce sa ako rakovina.

[zruseny12]

mira,ja si myslim prave,ze ten kazein mi znicil creva,lebo ja som jedla qanta mliecnych vyrobkov...a ked som na to alergicka,tak jasne, ze sa to muselo niekde odzrkadlit,k tomu este nikel v potravinach,tiez som alergicka na neho...a ine potraviny ako pises...no ale dufam,ze sa s toho dostanem...dakujem za reagovanie...pekny vecer...

mira

Že sa bunka zvrhne na rakovinnú je až posledné štadium procesu ktorý trvá roky, ba desaťročia. Vzťah medzi príčinou a následkom je zastretý, že to bol kazein , ktorý spustil lavínu, sa zamlčuje alebo neskúma.
Podobne i ďalšie škodliviny z jedálnička moderného človeka.

radca

To je prave to, co mi na zdravotnictve u nas vadi. Lekari u nas su zaspati, nerozumeju opisu potiazi, nevedia stanovit spravnu diagmozu. Rozpravaju uplne nezmysly. Na co im stat (ludia) plati vzdelavanie?