Dobry den.mam 21.mam problemy s krcnou chrbticou,chodila som na neurologiu,rehabilitacie(elektroliecba),EEG-dobre, ocne-dobre,RTG-kriva krc.chrbtica,no zhorsuje sa mi to.bolieva ma hlava,je mi zle,hlavne v MHD mam neustale pocit na odpadnutie,strach,musim hned vystupit,zavraty,hlavne v uzavretych priestoroch bez pristupu vzduchu mi je zle,proste mam uz problem pohybovat sa po meste,aj za sedenia mi je zle,stracam vedomie,trpnu mi niekedy ruky,cvicim ale necitim zlepsenie,mam pocit neustaleho smadu,uz naozaj neviem co mi je,citim sa slabo,tazko sa mi dycha,mam ist este na neurologiu,lenze dalsie tabletky uz nechcem,nerobili mi dobre,neviete mi nejako poradit?na koho sa obratit alebo ake vysetrenia este podstupit... dakujem za kazdu radu! Zuzana
Krčna chrbtica, pocit na odpadnutie
ahoj Zuzka, mozes mi prosim poslat tie cviky na 11150@inmail.sk? Dakujem:)
Prečítajte si predošlé príspevky: Janík, Niva ale aj ďalšie.
Problémy s chrbticou sa vyvíjajú roky, nedajú sa odstrániť za pár dní.
Okrem úrazov prakticky vždy ide o odbúranie minerálnych látok z tela von.
Toto treba zastaviť, remineralizovať telo, vhodne cvičiť.
Akunpunktúra je dobrým pomocníkom v rukách dobrého odborníka. Akupunktúra uvoľní spazmy okolo postihnutého miesta, uvoľní sa aj pohyb, prekrvenie, odplavia sa usadené látky, zlepší sa vyživovanie.
Toto robí aj vhodný pohyb + rehabilitácia. (elektroliečba, parafín...)
Teplo používať len suché - fén, termofór...nie horúca vaňa!
TRPEZLIVOSŤ.
Milá Zuzume, podľa ťažkostí ktoré máš, Ty máš podľa mňa panickú chorobu, ktorú lieči psychiater. Choď za ním určite Ti pomôže. Mala som ju aj ja.
miro-niekde inde-tu,som myslím našiel www.jerikos.sk
Ahojte všetci, práve som si prečítal vaše príspevky a až teraz som zistil, že je kopa ľudí, ktorí majú také isté problémy ako ja. Takisto mám problémy s s krčnou chrbticou. Je mi neustále na odpadnutie, nikde nemôžem ísť. Skoro mesiace som kvôli tomu na PN-ke a neviem, čo so mnou bude ďalej. Chcel by som vás poprosiť o nejaké rady. Navštevujem aj neurológa, chodím na rehabilitácie, ale nič mi nepomáha. Keby niekto mal, tak by mi mohol poslať nejaké cviky na krčnú chrbticu alebo poradiť čo robiť, lebo ja som už z toho riadne deprimovaný. Spolieham sa na vás. Dík
PRE KACENU: vydrz kacenka,uz na tom pracujem,este ma napadlo ze digi fotakom skusim odfotit tie papiere na cviky s kresbami,ak to bude dobre vidno tak ti ich poslem,moment.nemam k dispozicii fotak.ale bude to...vydrrrrz:-)ahojo
Ahoj Zukume!Budem ti velmi vdacna. Tak moja mailova adresa je:katarina.galadova@post.sk.Dikes a som rada,ze ti uz je lepsie