Dobry den.mam 21.mam problemy s krcnou chrbticou,chodila som na neurologiu,rehabilitacie(elektroliecba),EEG-dobre, ocne-dobre,RTG-kriva krc.chrbtica,no zhorsuje sa mi to.bolieva ma hlava,je mi zle,hlavne v MHD mam neustale pocit na odpadnutie,strach,musim hned vystupit,zavraty,hlavne v uzavretych priestoroch bez pristupu vzduchu mi je zle,proste mam uz problem pohybovat sa po meste,aj za sedenia mi je zle,stracam vedomie,trpnu mi niekedy ruky,cvicim ale necitim zlepsenie,mam pocit neustaleho smadu,uz naozaj neviem co mi je,citim sa slabo,tazko sa mi dycha,mam ist este na neurologiu,lenze dalsie tabletky uz nechcem,nerobili mi dobre,neviete mi nejako poradit?na koho sa obratit alebo ake vysetrenia este podstupit... dakujem za kazdu radu! Zuzana
Krčna chrbtica, pocit na odpadnutie
Na krčnú chrbticu bolesti hlavy a problémi s tým spojené pomožu masáže,avšak len ak sú pravidelné!To znamená prvé dva týždne 2-3krát za týžden,potom stačí 1krát do týždna,problémi by mali vymiznúť tak do troch mesiacov,je však doležité vytrvať v tom intervale 1krát do týždňa niekedy aj celý rok aby sa to dalo doporiadku.Pri migrénach sa uvolňovanie krčnej chrbtice kombinuje aj s lymfodrenážou hlavy a tváre.
mila zuzka, tak isto, ako opisujes ty svoje zdrav. problemy som ja prezivala minuly rok a moja diagnoza nakoniec bola, nedostatocna cinnost stitnej zlazy.skus si dat vysetrit z krvi hodnoty.je toho teraz strasne vela a doktori to casto pripisuju depresii.krv ti da vysetrit aj obvod. lekar
Uz som sa to raz pytala Janika no ten mi nevedel pomoct. Nepozna nahodou niekto z Vas nejakeho odbornika - akupunkturistu z okolia Martin, Zilina? Vdaka
Mila Zukume,
ja by som tiez povedala, ze mas panicku poruchu. Podobne priznaky som mala aj ja, trvalo to zopar rokov a postupne sa to zhorsovalo a pribudali nove. Pomohol mi nahodou liecitel - mechanicky mi napravil krcnu chrbticu (myslim, ze to robi aj neurolog alebo ortoped). Chyti Ti hlavu pod laket a mierne trhne - neboli to, len treba byt uvolneny. VSETKY, ale skutocne VSETKY neprijemne pocity uplne zazracne zmizli. Doporucujem, ale ak ma niekto vyrastky na chrbtici alebo nejake deformacie, asi to nie je vhodne. Ale inak skutocne len a len doporucujem, bola som uz zufala a toto mi takmer doslova vratilo zivot a ti, ktori tymto trpia vedia, o com hovorim.
Ahoj Niva, zacnem asi ozaj najskor pri strave tak ako pises. Uz som o tom cosi citala a pocula od jedneho liecitela vo Francii, ktory pomohol mojmu priatelovi. Nikdy som si nemyslela, ze ma tiez daco take chyti. Uz mi zacali i malicky na rukach trnut. Noci su najhorsie, ked neviem zaspat, alebo sa v noci zobudim. Mam specialne vyformovany vankus na spanie, co som si objednala cez therapeuta. Ak mas daku listinu specialnych jedal, co sa daju pripravovat zo zasadovej komponentov napis mi prosim.
Mam tiez velke bolesti na krcnej chrbtice. Na obratli c7 a c8. Idem si to dat konecne zrengenovat, lebo mi tam vyrastol taky maly hrb. mam za sebou masaze, therapiu jadovych kamenov co vyzaruju teplo. Pravidelne cvicim a chodim plavat a stale nic.
Mam 56 pracovala som roky pred pocitacom. Skusim este s tou zasadovou stravou, ale uz viac neviem, ci mi samoliecba pomoze. VIE NIEKTO NIECO ESTE VIAC ? Napis mi prosim