zdravim mam pasomnicu... teda ta potvora zo mna vylieza uz 3-ti tyzden, ale stale mam tie iste priznaky ako keby to bolo zive ... a v bruchu citim na tom istom mieste pohyby... neviem, ci je to uz mrtve a iba doznievaju problemy s mrtvym parazitom alebo je este zivy... uzil som praziquantel dokopy uz 12 gramov este ma caka 6.... plus este vermox... staci to?? lebo uz to trva dlho... dakujem za odpovede
Pásomnica
som sportovec, ver mi ja niesom hypochonder ani nahodou.. bol som zdravy ako ryba a za par tyzdnov sa vsetko zmenilo... zacali rozne(aj spominane zdravotne problemy)a to som este kopu nespomenul... ked to mas na papieri a nevedia zistil pricinu, tak hypochonder niesi ... az teraz som zistil pricinu:parazity .. trvalo to 4 roky... bezny clovek si povie, ze aka banalnost ale myli sa ...kto nezazil nepochopi ...
Nie si trochu hypochonder?
tych cervov bolo viac druhov, aj ploske aj nie ale pasomnica asi tiez, bolo to velmi ploske, ja to ale asi mam v celom tele, lebo mam neskutocne zasklby svalov, brnenie v nohach v rukach, bolesti klbov a svalov... zvacsenu prostatu,... zajtra idem na infekcne, som zvedavy co tam...
Tu nejde o prevenciu.
Clanky tazko povedat v stolici je toho tak vela... no ale take prvoky na ktoré mam podozrenie..tie v stolici neuvidim.
Na črevne parazity cesnak jedine... kašlite na lieky a ine sračky... dva tyždne po 2 struky cesnaku denne a všetky parazity otrčia kopyta
Ak tomu dietatu nevyliezaju clanky alebo ine potvory, vramci nejakej prevencie by som mu isto nedavala chemicke lieky, jedine prirodne.
Takze podla teba su najlepsie chemicke lieky? A pre 2rocne dieta?
GoFruit, trojcatko poznam, ale ci zabera dostatocne, to neviem. Nieco iste zoberie.
Odpovedam prosim ta vyznas sa v trojčátku na co vsetko zabera tento elixir?
ak si bol aj na kolonoskopii a ine veci, taku velku pasomnicu by museli vidiet, takze mas mozno daco uplne ine, ale pasomnicu asi nie. a vlastne, pasomnica na vermox nereaguje (to je na oble cervy a pasomnica je plocha). mas to aj niekde odfotene? ved normalne, ked budes mat take daco vo wc, tak to odfot a ukaz obvodakovi, ze to je asi pasomnica (ale asi nie, mozno skrkavky, mrle,...), alebo proste chyt ten clanok pinzetou, vloz do malej ampulky, zalej liehom a dones k doktorovi, nech zistia co to je a podla toho ti daju liecbu.
a na liecbu pasomnice sa beru velke protokoly, jedna krabicka vermoxu ci praziquantelu je nic, to nestaci. resp. musis dodrzat vyvojovy cyklus parazita atd. ale najprv jej treba zlikvidovat hlavicku a neskor o tyzden-dva opakovat kuru ak by prezil nejaky skolex a znovu sa uchytil, tak ho opat zlikvidovat atd. idealne spojit s nejakou hladovkou, alebo byt aspon na zeleninovo-ovocnej strave (ananas - bromelain, papaja - papain - enzymy stiepiace pasomniciu bielkovinu), neprijimat masove ani mliecne vyrobky, lebo to jej chuti a silnie z toho