Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pásomnica

Príspevok v téme: Pásomnica
sikmen

zdravim mam pasomnicu... teda ta potvora zo mna vylieza uz 3-ti tyzden, ale stale mam tie iste priznaky ako keby to bolo zive ... a v bruchu citim na tom istom mieste pohyby... neviem, ci je to uz mrtve a iba doznievaju problemy s mrtvym parazitom alebo je este zivy... uzil som praziquantel dokopy uz 12 gramov este ma caka 6.... plus este vermox... staci to?? lebo uz to trva dlho... dakujem za odpovede

tony78

čavte všetci. to čo tu popisujete a ake lieky použivate je pre mna španielska dedina. pred 3 mesiacmi mi bola diagnostikovana pasomnica ešte stale to nie je so mnou v 100% stave doliečene zistili mi to s krvy. nie je pravda že sa chudne praveže naopak pasomnice si s tela beru najlepšie latky ktore mi zieme a nam ostavaju len tuky a preto sme stale hladny a stoho priberame. u mna sa prejavovola tým že sa striedali dni zapchy a hnačiek dosť som bol nafuknuty a pálilo ma cele brucho z vnutra. nakoniec som skončil na infekčnom oddeleni kde mi pan primar odporučil jediny učinný liek na pasomnicu u nas ani v čechach nedostupny.objednával som ho aš vo švajčiarsku . liek sa vola YOMESAN 500mg - sú to 4 tablety v baleni a na moju vahu 90kg som musel užiť naraz dve balenia a po hodine som užil prehanadlo aby sa zo mna odplavila von. pred týždňom mi brali krv a idem na kontrolu na infekčne uvidime či som sa jej zbavil nadobro alebo liečba bude pokračovať. Inak citim sa dobre bolesti brucha odzneli už mesiac jem normalne ako ked som bol zdravy.

sikmen

3dni 2 gramy/vecer tyzden pauza 3dni 2gramy/vecer tyzden pauza 3 dni 2gramy/vecer ...este ma caka ten posledny usek davkovania... o tom niclosamide som sa docital az neskor, myslel som, ze prazikvantel je na to ...

RNG

Protiparaziticky protokol dr Huldy Clark je velmi ucinny a neskodny. Takze skor nez by som uvazoval o chemickych liekoch s plno skodlivymi postrannymi ucinkami by som vyskusal protokol pani doktor Clark, cest jej pamiatke. Ten sa sklada z paliny pravej, vytazku z supiek oresaka a mletych klincekov. A je ucinny na stovky roznych parazitov, aj takych co bezny parazitolog ani nepozna.Ale dnes s cestovanim ludi krizom-krazom a dovozu potravin z celeho sveta sa zrejme miestne parazity stali svetovymi, zialbohu lekari s tak rychlym rozsirenim nestacia s vedomostami casto.

sikmen

eftun ...dnes som sa vratil....spochybnili, ze som doma nieco nasiel(mama sestricka to videla), spochybnili aj diagnostikovanu intoleranciu potravin.. vsetko ... proste tak... neviem, co dalej... ale zacinam minimalne dietu, lebo som to podcenil asi... uvidime... musim porozmyslat ...

GoFruit

Aaa parazitik jasne ze si ta pamatam. Aj som sa cudovala tomu nicku.
Ja o tom viem ze treba aj chelaciu a odmaskovavave ale kojim cize chelacia je tabu.
Som vitarianka cize zivotny styl som uz zmenila. A ja sa mam dobre ide mi o syna ktory ma problemy zrejme je celiak cize prvoky...
Cize hladam ako mu setrne tie parazity vyhnat. Chemie sa bojim. Ale o trojcatku som citala ze nie velmi pomoze. Lemze chemiou sa neda vsetko ponicit.
To o armanovi som si myslela.

odpovedam

arman sem uz nechodi, lebo sa vybral duchovnou cestou, ma sa vyborne, aspon co viem o nom naposledy :) ja som si presla tiez vsetkymi protiparazitnymi liekmi (ja som ten parazitik, ale nechce sa mi prihlasit pod tym nickom, lebo s parazitmi sa nekamosim uz). uzitocnejsie forum pre vas bude upramene.cz, tema parazity, ked uz. ale nie je to vobec len o nich. viete preco sa priznaky tym ludom vracaju? lebo vobec nic nezmenia. myslia si, ze si daju pilulky a vsetko prejde. ale to je len kusok toho vsetkeho (a inak, ked sa priamo zabijaju, o to su agresivnejsie a rychlo sa aj domnozia). takze ked ich chcete likvidovat chemicky ci inak, tak fajn, ale potom treba aj zmenit stravu a zaradit do nej co najviac pre nich nechutnych veci (cili, zazvor, kurkuma, badian, kardamon, skorica, klinceky, fenikel, takmer vsetky koreniny, oregano, konopny olej, lanovy,.. bylinky ako chanca piedra). kazdy to svoje. a podla RNG napravit travenie, takze kazdodenne brat mikrovlakniny (napr. psylium), probiotika obcas (ale po kure urcite, kedze vela dobrej flory si zlikvidujete) a doplnat pripadne enzymy a kyseliny. definitivne zmenu myslenia treba :)
a nie za vsetko mozu paraziti, mnohe veci robia aj tazke kovy v tele, funkcne poskodenia tkaniva z potravy, ovzdusia (teda z tych jedov, co sa tam obcas casto nachadzaju), milion tych veci (vratane parazitov) riesi napr. urinoterapia, terapia s HCl, chelacia,... nespoliehat sa len na jedno, ze paraziti (a nenechat sa zmykat z penazi od terapeutov, co si polku veci aj vymyslia, je to biznis ako kazdy iny). treba co najviac podporovat imunitu vsetkymi moznymi sposobmi a aj ta sa porata s parazitmi, mozno pouzit nejake odmaskovace. a vela pohybu na vzduchu, sportu, alebo robenie niecoho co vam robi radost, slnko, to vsetko treba, je to cely komplex