Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pásomnica

Príspevok v téme: Pásomnica
sikmen

zdravim mam pasomnicu... teda ta potvora zo mna vylieza uz 3-ti tyzden, ale stale mam tie iste priznaky ako keby to bolo zive ... a v bruchu citim na tom istom mieste pohyby... neviem, ci je to uz mrtve a iba doznievaju problemy s mrtvym parazitom alebo je este zivy... uzil som praziquantel dokopy uz 12 gramov este ma caka 6.... plus este vermox... staci to?? lebo uz to trva dlho... dakujem za odpovede

zuzka78

Ahojte

chcem sa Vas opytat ako vyzeraju tie clanky z pasomnice, ktore vychadzaju cez konecnik? Dnes som objavili v stolici velmi nieco cudne, bolo to take v gucke a vyzeralo to ako nejake vlakienka resp. ako take hrubsia trava.

gdgs

niesi

"jen k tomu, že lidi nemaji parazity: podle patologa jehož znám osobně ale nebudu ho jmenovat protože nevím, zda by souhlasil s citací, má průměrný 30-ti letý člověk v těle průměrně kolem 500 ks parazitů od 5-10 různých druhů parazitů. A podle něj se počet parazitů zvyšuje alikvotně s věkem "pacienta" na jeho stole. "

...ale nevadi, ked si to myslis, aspon sa nebudes stresovat a dozijes sa vdaka tomu o par rokov dlhsie, kym ta zozeru zvnutra zaziva. Pravdu totiz vie uniest malokto. Je az prilis kruta, ako priroda sama. Vlastne, este viac... a to je ten hlavny problem.

tony78

Ahoj

konečne mám prezatím výsledky v poriadku. hodnoty v krvy ktore boli až 2000 x väčie sa upravili.
Na infekčnom mi povedali že liečba prebehla v poriadku a pasomnice som sa zbavil no kazali aby som si sledoval stolicu a v prípade tažkosti prišiel na kontrolu.
Tak dufam že fakt som vyliečený, zatial tomu verím.

RNG

Teplota nad 90 stupnov celzia zabije vsetky parazity. Takze dokladne prepecenie sliepky, bravcoveho masa a diviny, pripadne aj varenie v tlakovom hrnci rozhodne vsetko sterilizuje.
Problerm su najma minutky kde je maso nedokonale zahriate, podla kucharov ale maksie, hoci casto este krvave. A krvave moze byt len ked nedosiahne teplotu ani 70 stupnov celzia vovnutri.
Hovadzie maso ma ovela menej parazitov a mikroby, ktore su na nas obvykle neprenosne, preto ho casto serviruju v steakoch polosurove
Divina zase sa casto mrazi pod -30 stupnov celzia, co zabije vacsinu parazitov ale nie vsetky a rozhodne nie mnohe mikroby.

odpovedam

a pred spanim vzdy pokusem par feniklovych semien alebo klincekov, alebo si dam zo tri kvapky oreganoveho oleja do vody, na dezinfekciu traviaceho traktu a ked este nezaspim tak sa snazim napr. polku jablka si dat. a rano mikrovlakniny, aby som probiotika podporovala.

odpovedam

v bravcovom ani nie ze nezabije, ale to je najnecistejsie maso, tam byvaju aj tie najhorsie pasomnice (bravcove), celkovo take prasa zje vselico a aj islam ci judaizmus toto maso odjakziva volaju neciste, tak asi vedia preco. mna tak prirodzene chranilo, ze mi vzdy toto maso smrdelo, tak som ho jedla minimalne, ale uz ho jest ani nemienim viacej. a ked uz niekto chce maso, tak jedine riadne prepecene, ale kolki jedia steaky polosurove, krvave, bleee, to som tiez nikdy nejedla, sa mi to bridilo, alebo tatarak surovy, sushi surove, toto tiez nejest (ale sushi vraj staci dat do mraznicky na 2-3 dni a potom su pripadne parazity mrtve, no ale nemam na neho uz chut).

RNG, ja s tebou suhlasim, ze prirodne je vzdy lepsie ako chemicke, aj ked zdlhavejsie kolkokrat.

gofruit, udrziavacu davku neberiem ziadnu (ale ked som dokoncila nejaky protokol tak o tyzden som si este dala lieky, o dalsie dva tyzdne opat - tu poistnu davku), skor mam permanentne v jedalnicku veci, co parazity nelubia, co som vsak jedavala aj predtym, len teraz som priadala aj nejake dalsie korenia a tak.

GoFruit

Odpovedam, nie, este beriem len enzymy na odmorenie.
Dakedy som denne meditovala, musim teda znovu zacat, len pri dietati a hlavne tom mojom, ktore spi minimalne a teda aj ja, ja to mission impossible.
20day parasite kit si chcem urobit az po navsteve rodiny v maji, oni su len na bravcovom mase, cizee su urcite riadnezamoreni. Citala som, ze parazity v bravcovom nezabije ani varenie tak neviem.
Odpovedam a mas aj nejaku udrziavaciu davku?

RNG

Musite byt velmi naivni, ked si este stale myslite, ze farmaceuticke firmy nebudu ociernovat vsetko prirodzene, co im berie bussiness, tj zakaznikov pre ich synteticke patentovane lieky.
Sver je o peniazoch a tym sa musi podriadit vsetko, aj "oficialna pravda", ked je za tym dostatok penazi

odpovedam

ano, chem. antihelmentika su obmedzene na skupiny cervov, neplatia komplexne na vsetky. gofruit, klud, ja som toto zazivala a vies co si myslim teraz? po absolvovani vsetkych chem. protokolov? ze je to novy tip biznisu, vsetkych tych alternativnych terapeutov a tiez robia bububu mate cervov vsetci a neviem co. nemyslim si, ze za vsetky zdravotne problemy cloveka mozu cervy, to je akoby nasli novodoby kamen mudrcov a ze teraz budete vsetci zdravi, ked sa zbavite vsetkych parazitov. choroby NIE su len z parazitov, su aj zo zamorenia tazkymi kovmi, ockovaniami, absolutne nevyhovujucim zivotnym stylom... proste nenechaj si urcite veci nahovorit a citat dokola tie curezone a podobne fora... ja som bola u takej terapeutky, co diagnostikuje tieto parazity a ked som sa rozpravala s dalsimi ludmi, co ku nej chodili, mala som dost, aky mali strasne obmedzeny pohlad, co vsetko si nechali nahovorit a tak, normalne som zirala. oni su v tom, ze ku nej musia chodit snad dozivotne, dobre citas. a mnohi docasne po kurach pocituju zlepsenie stavu, ale vies preco? lebo taka kura zvacsa zahrna aj viac ci menej prisnu dietu, plus uzivanie mnohych bylinnych preparatov, a ak niekto zil predtym totalne nezdravo, tak jasne ze to ma na neho vyrazne pozitivny vlpyv. nie je to o tom, ze by sa zbavil vsetkych parazitov a je ako carovnym prutikom vylieceny. proste ziska lepsie navyky celkovo, aj v stravovani a to je dobry krok k uspechu a zdraviu a dobremu pocitu. ti ludia su obcas uz fakt prepnuti, fotia si zbytky potravy a navzajom sa presviedcaju ze to je iste parazit, atd. pritom tymi kurami si castokrat odlupuju aj vystelku creva, tak aj ta vytvara bizarne tvary atd. proste, je to tiez extrem ale opacny, zlaty stred a zdravy rozum tiez trosku ostal bokom.

a pohlad z opacnej strany, co ak mame urcitu zbierku menej skodlivych parazitov mat, aby sme boli v rovnovahe a zdravi? ked sa ich nasilne vsetci zbavuju, tak sa vychyluju z rovnovahy a tiez si mozno skodia. to je ako s tym, ze male deti vyrastajuce v sterilite maju omnoho horsie zdravie a imunitu ako tie, ktore sa zahraju aj v "spine". na niektore autoimunitne choroby sa pouzivaju metody ako nasadie neskodneho cerva do creva (myslim, ze machovec), lebo imunita sa venuje jemu a nie postihnutemu organu, bola kdesi aj korelacia medzi ludmi z chudobnejsich casti sveta, ktori maju vyssie zamorenie cervami ale nizucke autoimunitne choroby a vyspely svet, ktory to ma naopak. ale iste, mozu tam byt aj vplyvy vyspelho industrialne zamoreneho prostredia vs. ciste pralesy, ktovie. to len take zamyslenie.

a uz uzivas to 20day kit? lebo tie pohyby a to, moze to byt aj z toho mozno, predsa len palina je aj nervovo drazdiva, moze to byt nerovy vzruch v creve, hocico. nepredstavuj si hned ze mas pasomnicu. a mozno tam mas len daky zhluk prvokov, nejaku ich cystu, tak aj to moze byt. moze to mat milion inych dovodov. napr. mne ked chyba magnezium a kalcium, tak mam rozne tiky a cukanie po tele a ano aj v creve. dam si kalcium a pohyby v creve prestanu. aj s nervami to uzko suvisi. ked mam nervy tak mam pocit, ze sa mi tam nieco hybe a zacnem sa sledovat a zhorsuje sa to, akonahle vypnem, meditujem, tak to prejde. okrem lepsej stravy ma na moje zdravie najlepsi vplyv prave meditacia, nejake joginske techniky dychania, vela pohybu atd. tiez som cakala zazraky po odcervovackach, ale zdravie k tebe samo nepride, pre to musis robit co najviac ty sama
ps: a preto, kvoli mojmu dusevnemu zdraviu a pokoju, curezone - konkretne cast o parazitoch nesledujem a ani jej neprikladam nejaku dolezitost. lebo to nie je o mechanickom odstranovani niecoho, zdaleka nie, treba zmenit svoje postoje a navyky

GoFruit

Kupila som si 20 day parasite kite, spolu s tymi enzymami snad nieco odide. Neviem co este by som mala pridat. ALe na curezone citam take strasne veci ze tie prirodne veci vobec nezaberaju a ye napr. palina len omracuje, dokelu, ja tu chemiu teraz nemozem, kojim, a okrem toho, ved tej by museli byt kvanta, ved kazde antihelmetikum je len obmedzene na urciteho cerva nie???