Bol to mobbing?

Príspevok v téme: Bol to mobbing?
biela mačka

Som síce vzťahovačná, ale chcem sa spýtať, či aj toto bol mobbing
1. Kolega si hlasno púšťal rádio - a až po niekoľkých upozorneniach ho stíšil
2. Keďže v telemarketingu človek nikdy nevie, často som musela robiť nadčasy
a keď som odišla napríklad pol/hodinu po pracovnej dobe, no ešte nebolo hotové,
tak po mne zazerali - išla som učiť nemčinu na prilepšenie
3. Nemohla som zdvíhať telefón na recepcii, nech niečo nepokazím
4. Keď sa preberali pracovné veci, zavreli mi dvere do kancelárie, nech nepočujem
5. Nevolali ma na stretnutia - teda na vianočný večierok firemný ma pozvali,
ale oni spolu chodievali aj inokedy si sadnúť
6. šéf mi nechcel predĺžiť 6hodinovú zmluvu na 8hodín, lebo podľa neho som tie
dve hodiny mala zaplatené v tom, koľkých klientov získam (čiže platil ma za 6,
no čast som tam bola aj 7-8 hodín) a čudoval sa, že kam sa ponáhľam, keď
nemám rodinu
7. a celkovo to bolo nejaké divné

tak neviem, na koho sa mám obrátiť..právnici a tí "couchovia" sú drahí :-(
možno na úrade práce majú nejakých odborníkov...

Viac na: www.diskusneforum.sk

olivienka

biela mačka, nie je dôležité, aby sa ťa ľudia báli (to si ostatne ani neviem predstaviť, ako by sa, zvlášť žena, musela správať, aby sa jej niekto bál, s výnimkou detí v škôlke), ale aby ťa brali vážne.

biela mačka

nehádam sa, že som v poriadku - ale skrátka neviem sa presadiť a poradiť si s niekým, kto je drzý..keby si dotyčný kolega len raz pustil hudbu hlasnejšie pred mojim otcom, tak od tej chvile by sa na neho radšej ani nepozrel, otec by mu to hneď vysvetli..aj ja chcem byť taká, aby sa ma ľudia radšej báli, žiaľ nemám to v povahe... :-(

biela mačka

ten kolega mal občas "vtipnú poznámku" o Pezinku... raz ho počul šéf a povedal mu, nech s tým prestane...veď on raz nedobre skončí ten kolega - lebo niekto mu dá raz riadne cez papuľu...

Mimulus

Vidíš mňa zase všetci brali ako kamaráta a keď som sa im po skončení práce prestal ozývať tak...Ani jeden človek v mojej práci nepochopil, že ak mám s niekým dobré vzťahy tak to ešte neznamená že sme kamaráti :)

biela mačka

Som šťastná, že som dala v tej sprostej robote výpoveď. Dnes som omylom volala kolegyni. Totiž som chcela volať inej osobe s podobným priezviskom a myslela som, že v mobile mám uloženú tú žiadanú osobu. Zdvihla mi však kolegyňa a hneď ma sprdla: "To nemyslíte vážne, že mi teraz voláte!" Tak som jej to vysvetlila a ona: "No tak si ma vymažte!" Škoda, že ešte potrebujem dáke papiere. Inak by som ju niekam poslala...