Ahojte,
mám 12 rokov, 164 cm a 55 kg. Práve prežívam svoj prvý menzes, mám ho už 4 deň.Veľa som čítala o tom, že po prejdení 1.menzesu, sa ten druhý nemusí prejaviť presne na druhý mesiac. Čo ak, ma to prepadne v škole? Ako zistím, že som ho asi dostala? Ako si spomínate na svoj prvý menzes?
Prvý menzes
Adell no už čoskoro
Ahojte....mam 13 rokov,165 cm a 42 kg. Asi 6 mesiacov mam biely vytok. Posledny mesiac je vytok kazdodenny a husty. Obcas sa mi na nohavickach objavia zlto-hnede skvrny....kedy by som to mohla dostat? Vopred dakujem
Ahoj Zuzzin,
presne toto sa stalo aj mne. Ja už síce svoje dni mávam viac než rok, ale úplne prvú menštruáciu som dostala začiatkom roka a ani som o nej nevedela, nič ma nebolelo. Ďalšiu, už pravidelnú, som dostala až o pár mesiacov. A až odvtedy mávam bolesti v podbrušku. Každopádne, nemusí to tak byť aj u teba. Ale určite si zadováž menštruačný kalendár a uvidíš. :)
Vitaj vo svete žien.
Ja mám 11 rokov a dnes som bola na WC a zrazu keď som sa utierala tak trošku červené aj druhý krát a to isté sa zopakovalo. Ale v nohavičkách nič. Myslíte žeby to už mohol byť menzes ?
Už som to nnapísla.
Okej luci ja ta nenutim tak mi aspoň popíš ako to vyzerá či je to bolestivé aké velké atd.
Ani tebe.
Nebudem predsa niekomu, koho vôbec nepoznám, posielať takéto fotografie.
A ani mne na mail?
Určite nie. ×D
Viem že sem asi fotku nebudeš dávať ale mohla by som ti dať mail a tam by si mi to poslala lebo hodilo by sa keby som ju videla