Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chudnutie zo zadku, stehien

Príspevok v téme: Chudnutie zo zadku, stehien
étésvp

Ahojte. Veľmi by som potrebovala poradiť ako schudnúť zo zadku a stehien, viem že to bude ťažké ale ja naozaj chcem do leta schudnúť. Obvod stehna mám 57 cm a zadku 93 cm! je to strašne veľa a ja už sa nemôžem na seba ani pozerať. Prosííím, poradíte mi niekto ako cvičiť, koľko a pod.? Budem veeľmi vdačnáá :)

Fleur-de-lis

Ja nie som žiadny odborník, ale z toho čo som prečítala (a nie je toho málo), sa vyslovene takto schudnúť nedá. Ak obmedzíš jedlo, tak schudneš z bruška a pŕs najskôr.
Myslím, že tam pomôžu jedine cviky na tvarovanie a spevnenie. Na nete nájdeš viacero stránok s cvičením...
A vieš čo, nebuď zúfalá, maj sa rada taká aká si. My baby sme v tom trápne, vždy nájdeme niečo čo na nás nie je ako si predstavujeme a začneme sa sústrediť na to... Taká blbosť. No a čo, že máš väčšie boky. V južnej Amerike sú na to ženy hrdé.
Si so sebou 24 hodín denne, nepomôže ti nemať sa rada taká aká si! Ak má iná baba väčšie boky tak sa na to tiež nemôžeš pozerať?
Povrchní ľudia a svet biznisu sa nám snažia vnútiť isté vzory, ktoré prezentujú ako také dôležité, lákavé... Buď múdra a nenaleť im...
Pokiaľ nemáš nadváhu, ktorá by neprospievala tvojmu zdraviu, tak sa nestresuj.

bubulienka

Ja si myslim ze sa neda schudnut len z urcitej partie. telo chudne vo vsetkych partiach naraz. ale chapem , mas proste najviac problemy so stehnami .. ja som na tom podobne.. ale ty mas miery 93 zadok je uplne fajn .takze si myslim ze s tym problem neni .podla mna by si mala urcite upravit stravu . to je hlavny zaciatok a potom pekne kardio .. myslim ze to je najucinnejsia vec aku mozes pre svoju postavu spravit. ja zacinam to iste od zajtra :) stravu uz mam upravenu (sice z inych zdrav. problemov) ale verim ze mi to pomoze aj pri chudnuti .takze sa z toho najviac tesim :) tak drzim palce

sususu

ano urcite, o svihadle som uz tiez vela pocula, len na to musis mat vela miesta :-) aj korcule su dobre....vyskusaj vsetko aby ta to neonudilo ;-)

étésvp

Hm dakujem za radu, vyskúšam. A čo si myslíš o tom skákaní na švihadle, každý deň cca 30 min? alebo to korčulovanie? ja som čítala že korčulovaním sa dobre chudne zo zadku a stehien, tak ked sa oteplí tak vytiahnem korčule :)

sususu

podla mna najskor pekne schudnes a spevnis si zadne partie plavanim ale bez pouzitia ruk...teda ked plavas a iba kopes nohami..daj si ruky v bok... lebo z behu al. stepera ti napr. zhrubnu aj lytka...niekde som to citala... vyskusaj :-)