Ahojte. Veľmi by som potrebovala poradiť ako schudnúť zo zadku a stehien, viem že to bude ťažké ale ja naozaj chcem do leta schudnúť. Obvod stehna mám 57 cm a zadku 93 cm! je to strašne veľa a ja už sa nemôžem na seba ani pozerať. Prosííím, poradíte mi niekto ako cvičiť, koľko a pod.? Budem veeľmi vdačnáá :)
Chudnutie zo zadku, stehien
kup trampolinku, pozri si videa, cviky, spevníš celé telo, chrbticu, naberieš kondičku a aj zadok a stehná budú krajšie :)
Zopár overených receptov nájdeš aj na webe zdravohravo.sk
Taktiež sú tu aj cviky špeciálne na stehná a mnoho užitočných informácií o diétach, cvičení a chudnutí.
podle mě není potřeba se stresovat s přísnými dietami, stejně je nikdo nevydrží dlouho (vím, z vlastní zkušenosti :)). lepší je dodržovat několik jednoduchých pravidel www.lekarplus.cz . a k tomu přidat dostatek pohybu!
Mne to pomohlo zhoddit dve kila
texhu: tak možem ti napísať približne moj jedálniček ktorý som dodržiavala ked som chudla:
R: nízkotučný jogurt/detská výživa, cez víkend ovsená kaša s medom a ovocím (vtedy nedesiatujem)
D: 1 ks ovocia
O: hocičo okrem vyprážaného, snažím sa čo najviac zeleniny a málo príloh
Ol: zvačša trochu nejakých orieškov (kešu, vlašské, mandle) alebo ovocie
V: zeleninový šalát so syrom/cottage so zeleninou/ uvarená zelenina.
Hlavne žiadne sladkosti a pečivo. Piť čistu vodu. Teraz si už kludne doprajem aj 2-3 x do týždňa doobeda sladkosť, koláčik na raňajky, na večeru pečivo a vačšinou aj večer vyjedám oriešky, a váhu si krásne udržiavam! :)
a ty sa snažíš schudnuť?
étésvp: napis viac o stravovani. co jes a tak
Jééj ahojte túto temu som zakladala ja! :) vtedy som mala 59 kg a dodnes sa mi podarilo sschudnuť na 47! chcela som schudnuť na takých 50-51 ale potom to išlo ešte samo dole. Zo stehien som zase schudla na krásnych 48 cm :) a poviem vám, išlo mi to velmi lahko. Necvičila som veľmi, iba ked som začinala tak v lete som korčulovala bicyklovala a plávala, potom som chodila na box 2x do týždna to je všetko, a teraz už necvičím vôbec. Váhu si udržujem a mám celkom pevnu postavu. Samozrejme som musela zmeniť stravovanie. Takže tak :)
Ahojte, poviem vám to takto: Keď chcete schudúť mali by ste cvičiť 45-60 min. -beh,korčulovanie,plávanie-proste kardio tam sa najlepšie vypotíte. 10 min. skákanie na švihadle je ako pol hodinový beh. Stehná a lýtka vám z behu nezhrubnú práveže naopak-to by ste museli behať šprinty nie poklus. Ja odporúčam behať a skákať na švihadle je to najlepšie kardio kde sa vypotíte ale ako som hovorila tak 45,60-min. minimálne. Ja idem večer behať tak sa držte.
PREčO CHCETE SCHUDNúT???????????aj vy chcete vyzerat ako sivá vacsina škaredých chudých žien?
ja milujem obliny poriadne stehná a velký zadok to je moje.Tažké je nájst moletky lebo každá chce byt chudá vzdy dufam že nájdem takú,ale tažko sa hladaju, lebo chudnu a to ma velmi zarmucuje.
mmmmmmmmmmmmmmmmmm taká moletka má sexuáílny apetít nie ako vychrtlá chudera,nikdy som nerozumel prečo niekto chce schudnút,potom som videl v tv tie klamstvá o chudnuti tiež len všade klamu aby si velké koncerny zarobili na pripravkoch.
A nedržte diéty NECHUDNITE TAKé STE KRáSNE.ZáVIDIA VáM.MILUJEM žENY KRV A MLIEKO A VELKé PRSIA
KOHO MOžE POZVAT NA KáVIčKU SI TO PREDEBATIT
Ahojte, dievčatá, ženy.. ja som už v procese chudnutia z týchto spomínaných partií, a škoricové zábaly fungujú.. ja to robím takto- cca. 3x do týždňa škoricové zábaly (biely jogurt+mletá škorica+mleté čili- zabalit do folie na cca 45 minut), takmer každý deň ako stíham cca pol hodinky civky na zoadok a stehná a ide to.. už to praktizujem asi od polovice marca a cítim sa lepšie, zadok sa pomaly spevňuje, aj stehná... samozrejme, všetko to doplňujem pitím vody- aspon 3 litre denne. naozaj to nie je až také zložité ako sa zdá, p očase is na to zvyknete. z cvikov robím hlavne ten pri ktorom si ľahnete na bok hlavu podopriete rukou, nohu čo je pri zemi pokrčíte a vrchnú nohu dvíhate do vzduchu... a potom ľahnúť si na chrbát a dvíhať najprv ľavú nohu (neukladat na zem), potom pravú, a potom obe spolu.