Ako sa zoznámiť na živo?

Príspevok v téme: Ako sa zoznámiť na živo?
ann699

Ahojte, mám taký problém. Vzdy som mala mensí problém so zoznamovaním na živo. Cez internet v pohode, pokecám o hocičom. A kedze navyse som dost tichá osoba, je to o to náročnejsie. Nikdy som kvôli tomu nemala žiadny vztah.
Pred nedávnom mi začal na pokeci vypisovať jeden chlapec z nášho mesta. Ja som ho nepoznala ani len z videnia, no on o mne vedel všetko (kde bývam, ako sa volám, kde chodím do školy). Dokonca tvrdil, ze chodíme spolu do skoly tým istým vlakom,(no ja som ho nikdy nevidela). Najprv som na jeho správy neragovala. No ked mi napísal znova, odpísala som mu. Prvý krát som nereagovala preto, lebo nepreferujem chatovanie s neznámymi ludmi. No ked mi napísal druhykrat, nechcela som byt hnusná a odpísala som. Ked sme si začali písať, kecali sme spolu asi 3 hodiny.

No a teraz, neviem ako mám reágovať ked sa budúci týzden určite niekde na zastavke stretneme. Ako sa mám reagovat? Neviem si to ani len predstavit...nikdy som sa takto nezoznamovala s ludmi...ked sme kecali cez pokec mozno to vyzeralo ze si rozumieme, ale nazivo to môze byt uplne iné.

Čo by ste robili vy?

Dakujem za rady :)

Kamka_SL

No inak v dnesnej dobe a zoznamenie nazivo, myslim ze je to tazsie ako kedysi, lebo aj ludia maju niekedy mam pocit premrstene ocakavania a naroky na partnerov :)

Libertz

Ja som mal podozrenie ze sa jedna o teba, potom som si spomenul. Pamatam si ta urcite. Pozri ked mi neco chces, mozno moj email este mas... nebudeme to tu zaspamovavat niecim mimo. Asi som reagoval ostrejsie vtedy nakoniec uznavam, to som nemusel. Ale nemusis mi hentake veci teraz pisat ked o mne nic nevies.

Libertz

A kdo si ty ze mi ides taketo veci pisat? My sa snad pozname? Ty poznas moj zivot? Ty ides pisat o slusnosti ale mne pride ze mas trochu drzost nemyslis? Si nejaka moc mudra. Ked uz si teda tykame. Nestaraj sa do mna. Ja som si tymto sposobom pokecal fajn s dost ludmi a niektorymi som v kontakte doteraz.

Josipe

Libertz ved my si tykame. Ja som myslela teba aj toho ďalšieho prispievatela. Ale radšej ako by si mal žiadať cudzích ludi o emaily by si mal vypnúť internet a ísť von a riešiť svoj život. :)