cakame v rodine babatko presli sme kalôendar 100krat dajte typ na dievcenské meno chlapca mame vybratého
Ako vybrat meno pre dceru
Mam 58 rokov ale dusou 30.Dcera je Daniela a syn Kamil.Radila som sa iba s manzelom lebo mena deti sa tykaju iba rodicov, nik iny by nemal rozhodnutie ovplyvnovat.Necitajte knihy, aby ste podla nich dopredu urcovali osud,alebo vyberali podla vyznamu mena. Riadte sa srcom a instiktom a urcite vyberete spravne.Neskor budete moct podla vyvoja porovnat s knizkami, ci sa meno naozaj stotoznuje s povahou dietatka. Nam to sadlo uplne. V prvom rade zelam zdrave a krasne dieta.
Co ja viem, ja by som dietatu meno Bianca urcite nedala...
Osobne sa mi paci meno Emma , pekne jednoduche a medzinarodne...Urcite nedavaj nejake slovenske skomoleniny
Ake meno si vyberiete zalezi len na Vas,ja Vam mozem len poradit aby ste dali dietati meno ktore ho bude spajat s niecim co mu v zivote zelate,alebo co spaja Vas dvoch. Vela stastia.
Velmi rada vam poradim vo vase krasnej ulohe.My sme 1.potomka ocakavali pred 20rokmi.Vybrala som si 5 mien pre dcerku a 5 pre syna.Manzel vylucil a ostalo
1.pripade Eva-Robert vysla EVA-19-je aktivna a spolocenska
2.pripade Slavomira-Robert vysla SLAVOMIRA-15-na svoj vek zodpovedna
3.pripade Pavol-Diana vysiel nam PAVOL-8-velmi sikovny a najlepsi v skole.
Druha dobra rada: Existuje kniha vsetkych mien a naozaj vychadza tam charakteristika-skuste tam vybrat.
Tretia dobra rada: Nedavajte meno Ludmila-poznam ich vela a ani jedna to v zivote nema lahke.
Posledna dobra rada: Nech sa vola akokolvek, hlavne ze to bude zdrave a ze vam v buducnosti prinesie vela lasky,radosti a stastia.
S pozdravom Ludmila
daj jej meno chuana-maria ....
Podľa mňa mám najkrajšie meno ja - Katarína. Má veľa podôb Katka, Kaja, Kaťa, Kata... ale aj Zuzana je pekné
Terezka, Miriam tot moj nazor:)
my tiez cakame babetko a uz som vybrala aj mena termin ma az na silvestra,ale aspon budeme mat o starost-radost menej.
Chlapec Denis a dievca Karolina perfektne sa hodi ku priezvisku aj sa nam-mne paci a jednoducho sstrasne pasuje ku priezvisku aj je to pekne meno.