Ako vybrat meno pre dceru

simona

Ja mam dcerku Emmu. Najprv sme uvazovali o Pauline, teraz viem, ze sme sa dobre rozhodli. Uz sme vymysleli rozne tvary: Emmka, Emmatko, Emmulienka, Emmicka...Pre mna je to to nakrajsie meno na svete, aj ked deticiek s menom Ema/Emma pribuda.

wewerka

sara snad sa nejdes hadat za moj nazor:)kto vravi, ze to meno je skarede? podla mna je nahodou pekne. podotykam len na to, ze by sme sa pri vybere mena nemali riadit ziadnou modou. a lepsie je dat dietatu meno ktore nebude mat dalsich desat deti v triede:p to je moj nazor.

apple

Boze fuj ake neoriginality. Podla mna nie je dolezite ake to meno bude, ale skor to, ako sa s nim dieta zzije. Ak ho bude mat rado a bude nan hrde tak sa moze volat aj Mrkva.

sara2

wewerka a simona.vravite ze chuda dieta,ktore sa volaju emma pretoze bude vyrastat medzi samymi emmami.komu sa ake paci tak take da.aj moja dcera sa vola emma.niekedy boli moderne mena simona a pomaly kazde dievca bolo simona.citila si sa preto zle?a tak isto to bolo aj s menom viktoria.takze tu netrepte somariny.

mojko

Ak fakt nevies uz ake meno vybrat tak mozno ti pomoze kniha Vpliv mena na osobnost a jeho vyber. Ale ja si mysllim ked sa ti narodi ten maly zajacik a budes ho drzat na rukach v tom momente sa ti aj vynori z pamate jej meno.Tak vela stastia.