cakame v rodine babatko presli sme kalôendar 100krat dajte typ na dievcenské meno chlapca mame vybratého
Ako vybrat meno pre dceru
myslím, že mamičku dieťatka napadne meno hneď ako ho uvidí
ja som mala meno pre dcéru vybraté dávno, ale keď som ten malý uzlíček držala na rokách, hbeď som vedela, že sa bude volať inak a meno jej svedčí :)
mimochodom volá sa katka
vikktoria teraz si ma velmi potesila hehe:D konecne niekto, kto si nemysli, ze bianci su podrazacke prasce:) lepsie byt nenapadnym stvorenim s pisklavym hlasom ako hlucnou vulgarnou osobou:)
stara blaskova, toto nieje len forum o zlatych zilach, tak sem nepis,pomylila si si temu...
Wewerka neviem presne preco,ale ked pocujem to meno,predstavim si utiahnute nenapadne stvorenie s pisklavym hlasom.Inak proti menu nic nemam,kazdy ma iny vkus, a ako by to vyzeralo, keby boli vsetci Emma a Jaro... Osobne sa mi pacia (okrem Emy) mena s R ako napr. Andrea, Alexandra(no nepaci sa mi oslovenie Sasa), ale aj Viktoria - nie preto, ze sa tak ja volam
A ešte k tej Emme,no hrozné,chúda dievčatko,o chvíľu budú po svete pobehovať samé Emmy...
Tak ja mam dievčenske meno vybrane a asi by ma už nedokázal nik zlomiť.Moja dcéra bude Alexandra.Príde mi to veľmi,veľmi pekné
ja by som zase svojmu dietatu nedala meno emma...teraz sa tak vola 80% malych dievcat....ako sa bude dietatko citit ked bude vyrastat medzi samymi emmami? hm....
vikktoria preco by si nedala? ja sa tak volam:O)
stara blaskova ved sa nikde nepise ze takato tema tu nema co robit:p ked niekto chce poradit, ma pravo sa opytat.
Mohli by ste už prestať s tými menami, neviem čo to más poločné so zdravím.
Ja mám doma dve princezné, Lauru a Barborku. Laura- to bol môj sen z detstva a druhé dievčatko som veeeľmi chcela Karolínku, ale mojej polovičke to meno vôbec nesedelo, tak som urobila menší ústupok a dohodli sme sa na Barborke. Ale môžem povedať, že som to neoľutovala. Snáď ešte niekedy bude aj Karolínka.
Dnes sme si vybrali kočík.Dakujeme za vaše príspevky.