Baby, chcem sa vas opytat na taku vec. Ked chlapa mate radi, ste ochotne pre neho vela urobit. Priklad - povie vam, ze je hladny a vy ste ochotne aj hodinu stravit varenim a pripravit nieco dobre, co vas stoji cas a namahu, a kolkokrat sa k tomu z lasky v pohode donutite, i ked sa vam vobec nechce.
Aky je to pre vas rozdiel, ked chce muz sex a vy nie? Preco je take tazke ist s nim do postele a poskytnut mu to? (Neberte to prosim ako vycitku, ci vyryvanie, normalne som na to len fakticky zvedavy, preco nie)
Je to pre vas citovo prilis hrozne, boli to, necitie sa pri tom moc dobre alebo kde je podstata problemu? Ten chlap vas miluje, preto nejde za inou, ale chce vas. Muz citi sexualne napatie ovela intenzivnejsie ako vy. Zena dokaze v pohode vydrzat bez sexu aj par mesiacov, zdravy chlap maximalne par dni - ten stav napatia byva naozaj velky, to zeny nepochopia - neda sa to tak lahko ovladat ako u nich. Tak preco to zeny nechcu pochopit a neposkytnu im to, ked navyse tvrdia, ze toho muza maju radi? Chlap by velakrat taku obetu (nemyslim len co sa tyka sexu) pre vas urobil. Skuste mi to prosim co najlepsie opisat. Velmi pekne vopred dakujem za vsetky nazory. :)
Preco nedat?
dobre citanie na poobedie :))
Tina M - ja by som to nenazval ako poleno, tym, ze je manzelka tomu pristupna a snazi sa to vychutnat aj ked nema chut - nezapudi to v sebe - a ja som vtedy mimoriadne nezny, tak aj taka pasivita sa da u zeny prezit akokeby v ramci spestrenia sexu - jednoducho ten chlap po mne tuzi, som neodolatelna, hladka ma, bozkava ma, az si ma vzrusi (samozrejme, ze nepojdem do nej, kym nie je vlhka, to by ju bolelo) - tato "predohra" niekedy trva aj pol hodinu, no a potom aj ona ma z toho nieco na tych 90% ako som pisal, ze mi povedala.
Inak k tvojmu prispevku "Ale ma skoro dva metre, pomaly 140 kg, cely je velky- co mi na jednej strane imponuje, lebo uz bezpecnejsie sa citit ani nemozem, ako ked som s nim :)" - nechcem ti brat iluzie - kamos je kuklac - takito chlapi sa lahko spacifikuju - najvacsim orieskom su slachovity chlapi okolo 80 kg - pred tym treba mat respekt.
zvedavy - tak to je dost, ved to je takmer kazdy den, ja som si myslela, ze tak raz do mesiaca po tvojom prispevku, no niekedy je chut vyssia, ked su aspon 3 dni pauza
Lulita - sex mavame asi 5x do tyzdna v priemere.
zvedavy - a ako casto teda mate ten sex?
Tina - cojaviem...26?
A muzovi skutocne neprekaza, ked to robi s pasivnou mrtvolou? Ja to vnimam tak, ze radsej nic, ako byt polenom...mozno by som mala zmenit pristup :D
Este by som rad dodal - my sa s manzelkou milujeme pomerne casto, no aj tak ja mam asi o 10% vacsiu potrebu ako ona a vtedy mi manzelka pasivne da, ked to takto skarede nazvem. Pytal som sa jej na to, ze preco to ona robi a preco je to zatazko inym zenam. Odpovedala mi, ze ma miluje a nema ziadny problem mi s tym vyhoviet, ked potrebujem. A nevedela mi presne povedat, ze preco to ine nedokazu, povedala len, ze im asi na tom chlapovi nieco vadi, alebo ho nemaju az tak velmi radi (neurazte sa baby, naozaj nevyryvam, len citujem moju manzelku)
Pytal som sa jej, ci z toho vtedy nieco ma - povedala, ze tak na 90% ano aj pri takejto pasivite, ze iba lezi. Vidim to aj na jej tvari, ze to preziva (nehra mi divadlo na orgazmus). Ked chce aj ona, tak ma vzdy orgazmus - uz sme nacviceni za tie roky :) No stalo sa aj, ze som nemal chut, ked chcela, bol som unaveny kvoli praci, a vtedy som jej povedal, ze je to na nej a ona si ma dala do poriadku tak, ze som potom dostal chut aj ja napriek velkej unave, cize tiez som vyslovene neodmietol :)
No je pravda, ze ja sa k nej spravam velmi pozorne, robim veci, ktore ju potesia, staram sa, aby som nemal pupok, ona sa tiez o seba stara.
:D to je aka kombinatorika?
hmm, takže bud 26 alebo tak 32 ? :)