Toto je verejne diskusne forum, vy sami ste tu zacali odpovedat na otazky ostatnych, tak nevidim dovod aby som aj ja sama nemohla pisat svoje skusenosti a kedze uz takto pohotovo reagujete na vsetky dotazy, vyuzivam moznost pytat sa vas tieto otazky tu.
Na rozdiel od slovenskeho orsr je nahlad do rakuskeho firmenbuchu spoplatnena, neplanujem stracat cas a peniaze aby som si taketo nieco preverovala, ked sa mozem opytat priamo vas na fore, ako sa veci maju.
Dakujem za info, ale musite priznat ze z pohladu zakaznika je to zvlastne, ked stranka nefunguje a na nete sa dozveda ze je firma insolventna. Vacsina profesionoanlych firiem si na stranku zavesi jednoduchy oznam: stranka sa preraba, aby sa zbytocne takymto sposobom zakaznici nevystrasili.
Este raz chcem zdoraznit, ze ja som s hlavnym ucinokom hairplus spokojna (teda dlhsie a hustejsie mihalnice), zaroven som vsak vyjadrila obavu o vedlajsie ucinky. Flaky okolo oci badam, len niekolko tyzdnov, ale som ich doteraz nepripisovala hairplus.
Na cenu sa nestazujem, ani mi nejde o vratenie penazi. Tym ze som ho kupila za 89 Eur som len chcela poukazat na to, ze som ho nekupovala niekde v pofidernom vypredaji. Je mi jasne ze za kvalitu sa plati.
Ide mi skor o osvetu aj ostatnych zakazniciek, lebo o vedlajsich ucinkoch nikde nepisete. A takisto vyuzivam moznost pytat sa na otazky tu Vas, kde mate moznost normalne reagovat.
Takze este raz, co sposobuje rast mihalnic v novom zlozeni, ked tam nie su prostanglandiny? Lebo mne doteraz zname vykonane klinicke studie potvrdili iba ucinky prostangladinu na rast mihalnic. Nepotrebujem cele zlozenie, iba ucinnu zlozku.
Dakujem