Hairplus pomaha?

Príspevok v téme: Hairplus pomaha?
hairkaa

ahojte, mam dost vypadane obocie tak som si zaobstarala novy preparat s nazvom HAIRPLUS, vraj to je na mihalnice a popdoru rastu obocia, VRAJ OBSAHUJE NASLEDUjuce zlozky: vysoko
aktívne prostaglandíny, ktoré priamo podporujú rast
vláskov, sú ale absolútne šetrné a znášanlivé. Množstvo
prírodných obsahových zložiek, ako sú vitamíny A, C a E,
biopeptidy, pantenol,
Otazocka_ nevyzna sa niekto v tom? Resp.. nieje tu niekto kto to uzival a pomohlo/nepomohlo?

Za kazdy nazor budem vdacna.

mischelle_s

hmm, tak tomu teda nerozumiem...
Na jednej strane udavate ako dovod, preco mam na jednom oku mensi narast, ze si tam toho asi davam menej. a potom mi poviete, ked si dam na obe oci rovnako, ze som si to asi prehnojila :D

Ja som tym dvojitym namacanim prave chcela zabezpecit, aby rastli obidve rovnako, lebo mi to presne prislo ze ked namocim len raz, ze nebudem davat rovnaky obsah na obe oci.

a prijde mi to nelogicke, potierat druhe oko,len tym co ostane na stetceku po druhom oku. Mozno by bolo dobre napisat do navodu, kazdy den zacinajte inym okom, alebo take nieco...

maruska1999

Facederma: nic v zlom, ale tie mihalnice z tvojho linku na fb su priserne, nerovnako dlhe, kostrbate, nehuste..vyzeraju nezdravo... navyse priserne nalicene.. takto si teda zdrave, huste, mihalnice nepredstavujem..

facederma

mischelle_s - ma sa to namocit iba jedenkrat a prejst s tym obidve ocne linky - v navode je napisane, ze menej je viac, ze je to velmi silne serum. Nenamacaj to viackrat a aplikuj iba 1x denne. Ak toho das viac je efekt opacny, ako ked napr. prehnojis kvety. Okrem toho ti ten fluid takto dlhsie vydrzi :)

mischelle_s

Nie vzdy namacam viac krat, aby som na konci stetceka videla taku kvapocku. Ale aj tak som pre istotu teraz zmenila poradie a zacinam druhym okom.
Neviem, mozno su rastove fazy mihalniciek oboch oci rozdielne, tiez som bola z toho prekvapena. Telo predsalen nie je take symetricke ako sa zda.
Mozno skusim este potierat to jedno oko, kde je menej mihalniciek denne a to druhe len na udrziavanie.

facederma

mischelle_s - nie je to tym, ze na jedno namocenie si si natrela jedno aj druhe oko a jednym si stale zacinala? Neskusis zacinat teraz druhym? Predsa len po prvom natreti ostane o nieco menej na tej linke pre druhe oko. Inak je to nelogicke, ze preco ten isty pripravok by mal ucinkovat na telo asymetricky, ked je telo symetrickym jednym organizmom s tymi istymi bunkami. Ak to nie je tym, co pisem, tak mozno bude treba nejake lekarske vysetrenia, ci tam nebude iny problem. A este treba mysliet aj na udrziavanie - 2x tyzdenne, lebo teraz ked su mihalnice dlhe, tak ked v ramci prirodzenej obnovy vypadnu (co je uplne prirodzene pre ludske telo, tak ako aj pre vlasy), tak to bude ovela viacej vidno ako ked boli male. Tymto 2x tyzdennym potieranim sa predlzi doba, kym vypadnu a ovela rychlejsie vyrastu nove. Co sa tyka tikov, tie ustupia - je to tym, ze korienky su vyzivovane a bohate prekrvene, takze na to reaguju aj okolite "svaly".

mischelle_s

Ja pouzivam Hairplus od 24.12.

Mihalnicky sa pekne predlzili, ale co je dost negativne, ze na kazdom oku rozdielne. Teda na jednom oku to zaucinkovalo o dost viac ako na druhom. A vysledny efekt je teda taky zmiesany.

Druha vec, co som pozerala ako vedlajsi ucinok od druheho dna pouzivana, su take akokeby tiky v oku. Take jemne stahovanie svalov, hlavne ked nejak silnejsie zmurknem. Trva to par sekund, potom to prejde. Sledovala som sa aj v zrkadle ked tento "tik" mam, vobec to nevidno, ale je to trochu rusive, aj ked som si na to postupne zvykla, na zaciatku ma to vylakalo.

facederma

10 dni je malo - je tam napisane 4-8 tyzdnov. Nedavas si to ani polovicu tejto doby. Ten narast pride naraz, nie postupne. Aj si sa odfotila na zaciatku?
Skor sa priprav najneskor po 8 tyzdnoch na toto :
www.facebook.com

hairkaa

No, uzovam to kazdy den tak ako je predpisane- a po 10 dnoch stale nic, samozrejme ze vydrzim, len by ma zaujimalo ci nejake zmeny pridu...:(

hairkaa

Dakujem za reakciu :)
No uvidime- s tym stmavovanim to pochybujem, ale dufam ze rast zacne. Ono fotim si to- aj si to budem priebezne fotit kazdy tyzden, tak som zvedava a potom im hodim referencie.

facederma

Su na to iba same chvaly, vyrobok je to rakusko-svajciarsky a predava sa vo vyse 30 krajinach najma v EU, takze sa toho netreba vobec bat, lebo pri ich fungujucich sudoch a odskodnom za nefungujuci produkt, resp. ak by nahodou poskodil zdravie, tak to by tam nikto neriskoval to pustit na trh. Poznam par ludi, ktorym tym narastli mihalnice az tak, ze si ich museli strihat. Aj obocie - to dokonca stmavne (aj mihalice), co je super najma pre blondavych ludi. Cena je tiez celkom dobra, ked to clovek porovna s lepenymi 3D a uvedomi si, ze ake chemicke svinstva su v lepidlach a ze sa vstrebu do koze pri odparovani, lebo kazde lepidlo je postavene na odprchani nejakej latky, nehladiac na to, ze ked si ich das dolu, tak sa vytrhaju aj vlastne mihalnice.
Vyrobca je www.facevolution.eu , u nas distribuuje www.facederma.sk a na Fabebooku su okremi informacii aj skusenosti ludi
www.facebook.com
Ta firma Facederma je velmi seriozna, ak je nejaky problem, treba sa na nich obratit, robi veci nadstandardne nad ramec zakona v prospech zakaznika. Pri aplikacii vplyvom narastu prekrvenia (dodania vyzivnych latok) sa v prve dni moze objavit zacervenanie oci - Facederma poradi co v takom pripade - nic ine, len treba komunikovat. Vyrobok nesmu pouzivat tehotne zeny, pretoze na nich nebol testovany (s najvacsou pravdepodobnostou sa vobec nic nestane, ale nie su urobene tieto atesty, lebo testovanie na tehotnych je velmi narocna zalezitost, tak je pre istotu aplikacia v tomto pripade zakazana)