Hairplus pomaha?

Príspevok v téme: Hairplus pomaha?
hairkaa

ahojte, mam dost vypadane obocie tak som si zaobstarala novy preparat s nazvom HAIRPLUS, vraj to je na mihalnice a popdoru rastu obocia, VRAJ OBSAHUJE NASLEDUjuce zlozky: vysoko
aktívne prostaglandíny, ktoré priamo podporujú rast
vláskov, sú ale absolútne šetrné a znášanlivé. Množstvo
prírodných obsahových zložiek, ako sú vitamíny A, C a E,
biopeptidy, pantenol,
Otazocka_ nevyzna sa niekto v tom? Resp.. nieje tu niekto kto to uzival a pomohlo/nepomohlo?

Za kazdy nazor budem vdacna.

Facederma

Ewika - niektori predajcovia este mozu dopredavat, lebo ked sme im oznamovali ukoncenie vyroby prostaglandinu, tak sa niektori dobre zasobili, lebo je o to zaujem. Aj teraz dostavame pomerne vela ziadosti o HairPlus s prostaglandinom.
V novom zlozeni je to nahradene hlavne pentapeptidmi, je rovnako ucinny, a navyse to vyriesilo problem so zacervenanim oci (pokial to zakaznicky neprehanaju s aplikaciou a striktne dodrzuju navod).

ewika

Facederma. Dakujem za vysvetlenie, to som nevedela...bezny spotrebitel v tom ma asi trochu zmatok..lebo aj ked hladam informacie o vasom hairpluse, v roznych internetovych obchodoch a tak..tak vsade pisu, ze je taky ucinny koli zlozke prostanglandin...dokonca aj v internetovej lekarni..tak nechapem naco to pisu..aj ked su to mozno este tie stare balenia, dost je to zavadzajuce....a mozem teda vediet ako sa to zlozenie zmenilo ? Cim sa nahradil ten prostaglandin, ked to teda vraj stale funguje rovnako dobre...

Facederma

Ewika, ak sa mozeme vyjadrit, tak firma Tolure je niekolko byvalych zamestnancov Facevolution, ktori sa rozhodli odstiepit od firmy, co sa niekedy stava, ked ide o vynikajuci produkt, ktory jeho tvorca nedostatocne patentovo ochrani. Rakuske sudy akurat rozhodli, ze jeden Hairplus musi byt cierny (firma Facevolution) a druhy biely (firma Tolure), aby ich zakaznici vedeli odlisit. Kedze bol prostaglandin od r. 2013 v Rakusku zakazany, tak obidve firmy museli vyvinut nove zlozenie, cize ani Hairplus od Facevolution neobsahuje prostaglandin (a ani parabeny). My sme ostali verni firme Facevolution, nakolko sme mali a stale mame s ich Hairplusom iba dobre, az vynikajuce vysledky prakticky bez reklamacii, takze nemame dovod menit dodavatela.

ewika

Ahojte. Ja som nasla podobne serum, len od inej firmy..na fb su ze Luxusni řasy- hairplus..tolure hairplus zero nejako tak sa to vola..neviem, ci sa to u nas predava,.asi zatial nie...zaujalo ma, lebo je to podobne ako hairplus od facevolution, ale bez prostaglandinov a parabenov, ale ktovie, ci to aj funguje..nemate s tym niekto skusenost?

Facederma

Poiuzt - napiste nam prosim kontakt na vas na info@facederma.sk alebo nam zavolajte zajtra na 0905433731 od cca. 9:00 . Ak by nikto nedvihal a nevolal vam do pol hodiny naspat, skusajte to prosim znovu. Urcite vam pomozeme k vasej spokojnosti.

poiuzt

používam hairplus už 6 týždeň a zatiaľ okrem podráždených očí nevidím žiadne výsledky,, chcem sa opýtať či sa to stáva ,, či si mám ešte počkať ... bolo mi totiž povedané,že prvé výsledky budem vidieť po 4 týždňoch ,, že by som mala mať niektoré mihalnice dlhšie a tak zbadám, že to funguje ,,, no ja nič nevidím ,,,

Kaacatko

Dobry den, moc dekuji za informaci. Jeste jsem si pripravek nekoupila, jen jsem o tom slysela a videla skvele vysledky na kamaradce. Tak me to hned zaujalo:-) Dekuji moc za informaci, pockam si tedy az s kojenim skoncim:-)

Facederma

Kaacatko - na krabicke mate napisane, ze pocas dojcenia sa pouzivanie pripravku striktne nedoporucuje. Pisete po cesky - preto sa pytam, kupovali ste HairPlus v Cechach? Nie je to napisane na krabicke? Ak nie, tak ihned upozornim ceskeho zastupcu, nech to tam doplnia.