ahojte...moje skúsenosti s hairplus sú také, že som maximálne spokojná. mihalnice mám uplne az po obočie, čo znamená že minimálne zdvojnásobili svoju dĺžku ale aj hustotu...trvalo to síce dlhšiu dobu. už aj ja som to chcela vzdať, že viac sa už nedám nahovoriť na takéto somariny ale skutočne to účinkuje (u mňa až po dobrých 3 mesiacoch bol očividne viditeľný rozdiel, síce sa musím priznať, že som si to dávala tak všelijako, síce nikdy nie dva krát za deň, ale stalo sa mi, že aj len dva x za týždeň)teraz mám opačný problém, že si už nemôžem dávať ani len špirálu pretože sú také dlhé :D ale idem si kupovať ďalší prípravok, pretože negatívum toho je, že ak vám vypadnú tie dlhé znova máte svoju dĺžku naspäť. ale to už ten prípravok nepoužívam dobré dva mesiace, a ešte stále mám tú dĺžku zachovanú aj keď už začínam vidieť že tie najdlhšie mi vypadli.
takže vrelo odporúčam. dokonca mamina po chemoterapiách nemala žiadne mihalnice (to bol jej celoživotný problém) a tak isto jej dosť dobre narástli. len škoda, že nie je takýto zázrak aj na vlasy....
takže vrelo odporúčam...stojí to zato, že aj kamaráti sa nevedia vynadívať čo je čo povedať, že si to už aj chlapi všimnú :):)