Hairplus pomaha?

Príspevok v téme: Hairplus pomaha?
hairkaa

ahojte, mam dost vypadane obocie tak som si zaobstarala novy preparat s nazvom HAIRPLUS, vraj to je na mihalnice a popdoru rastu obocia, VRAJ OBSAHUJE NASLEDUjuce zlozky: vysoko
aktívne prostaglandíny, ktoré priamo podporujú rast
vláskov, sú ale absolútne šetrné a znášanlivé. Množstvo
prírodných obsahových zložiek, ako sú vitamíny A, C a E,
biopeptidy, pantenol,
Otazocka_ nevyzna sa niekto v tom? Resp.. nieje tu niekto kto to uzival a pomohlo/nepomohlo?

Za kazdy nazor budem vdacna.

mischelle_s

hmm, tak hairplus ktory ste este minuly rok propagovali ako uzasnu super bezpecnu vec, je o pol rok neskor zastaraly, to neznie velmi doveryhodne.
Este pred mesiacom som kupila dalsie balenie, tohto zastaraleho vyrobku normalne u Vaseho predajcu za normalnu cenu 89 Eur. Musim povedat ze som expiraciu neskontrolovala, kedze som to kupovala u oficinalneho predajcu. Ak je to po expiracii, tak je to dobry trapas, lebo to bol darcek pre svokru. Takze za ziadnu pochybnu zlavu.

druha vec, ktorej som sa celkom zlakla, je ze na zahranicnych strankach pisu, ze vyrobca faceevolution vyhlasil konkurz.

vid link: meetandgreetandrea.blogspot.sk

takisto ich stranka faceevolution.eu nefunguje ani na facebooku od roku 2012 nic nepridali.

Este by ma zaujalo z coho v tom novom zlozeni potom rastu mihalnice, ked uz neobsahuje prostanglandin.

mischelle_s

Opat pridavam po case moje skusenosti. Hairplus pouzivam od januara 2013. Najskor mi mihalnicky rastli rozdielne, postupne ked som striedala oko, s ktorym som zacinala natieranie, sa mi ako tak vyrovanali.

Potom som mala maly problem s chlpkami pod ocami, aj som to sem pisala ale na tuto kritiku predajca nereagoval.

Postupne to zmizlo, treba davat velky pozor aby sa ten produkt nedostal nikde inde, napriklad ked ste si pred tym kremovali tvar, ten mastny krem to serum lahko roznesie, alebo kvapky do oci takisto.

Teraz mam uz niekolko mesiacov udrziavacku. Mihalnice su stale krasne a dlhe.

No dalsi vedlajsi ucinok su po poziti flaky na miestach kde to natieram, take svetlo hnede a trochu aj pod okom. Vyzera to ako blednuce modrinky. Aj mi to ludia hovoria, flaky sa vyskytnu hned na druhy den po natreti. trvaju tak den-dva, potom zmiznu, ked si dam o 3-4 dni dalsie udrziavacie natretie opat sa objavia.

Mam z toho dost zmiesane pocity.

Dalsi negativny ucinok je zvyraznenie kruhov pod ocami. Tym ze prostanglandiny maju ako ucinok uvolnovat svalstvo, tak su tie kruhy trochu viac prepadnute.

Tieto iste ucinky popisuju aj baby na zahranicinych forach, ktore pouzivaju serum s prostangladinmi dlhodobo.

Okrem toho ma moja ocna lekarka dost zvozila, preco nezmyselne telu dodavam skodilive hormony - lebo na to netreba zabudat prostangladiny su hormony.

Takze pomaly zacinaju u mna vedlajsie ucinky prevazovat nad nadhernymi mihalnicami.

Myslim ze o tychto vedlajsich ucinkoch by mali byt zakaznicky informovane a sami sa rozhodnut ci im to stoji za nadherne mihalicky. Ja same este nie som na 100 percent rozhodnuta.

degfrd

Jaj prepac, to som dal iba ako priklad, preto to napr. Ale po zhliadnuti odkazu to uz chapem - ide o stary vyrobok, ktory predavajuci vypredava. Ako uvadzam, vyrobca sa snazi mat top produkt na trhu a vela investuje aj do vyvoja. Od januara je na trhu novy, ucinnejsi, s odstranenim prekrvenia u citlivejsich ludi. Inak vyrobca nam prisne nakazuje dodrziavat ceny a kto bez jeho suhlasu ide pod cenu, prichadza o licenciu.
Inak budeme naozaj velmi vdacni, ak sa napise pravdivy nestranny ucinok pri pouzivani podla navodu. Ak by bol problem, treba okamzite konzultovat s predajcom. Kazdy je vyskoleny tak, aby bol zakaznik co najspokojnejsi. Ak si nevie rady, ma moznost kedykolvek zdarma konzultovat s firemnymi lekarmi - aj toto sa skryva za vyssou cenou...

actafool1

ale prosim ta :D ziadna baba co otehotnela :D chapem, ze to asi tebe,ako predajcovi tohto ,,zazraku" skodi.... ze niekde uplne to iste clovek zozenie o XY eur lacnejsie... ale je to tak ;)

http:// www.ebay.co.uk

odstrante si medzery z linku,inak by som ho sem asi nevlozila.

degfrd

Lenze na Ebay sa to predava z druhej ruky, to znamena, ze si ho napr. kupila baba a otehotnela, takze ho nesmie pouzivat, tak ho predava pod nakupnu cenu. Vyrobna rakuska firma Facevolution si vsade drzi rovnake ceny. Co sa tyka predrazenia - ten vyrobok ma certifikaciu Fresenius laboratorii, ktore su najvyznamnejsie na svete a testuju hlavne lieky, preto sa tento vyrobok ako jediny predava v lekarnach. Vsetko toto nieco stoji a ide hlavne o bezpecnost pouzivania a neustale testy vyrobnych sarzi. Ak chce niekto lacnu blbost, bez testov a vystupnej kontroly, nech sa paci - cinania toh vyvazaju na mraky s tym, ze zdravotnu nezavadnost, ucinky rastu a moznost reklamacii nikto nezaruci. Kto je tak bohaty, aby si mohol dovolit kupovat lacne veci?

mimuska32

Ahojte,

mozno uz tuto diskusiu nikto necita, no chcem sa podelit o skusenost.
Pripravok hairplus pouzivam, uz som spotrebovala jedno balenie a musim povedat, ze mihalnice mi neskutocne narastli. Mam ich ako umele a kazdy sa ma na to pyta. :-)
Urcite tie peniaze stoja za to!
Uz mam aj druhe balenie na udrziavacku.
Facederma, pozrela som si obrazok mihalnic z facebooku a musim sa pochvalit, ze ja mam mihalnice az po obocie :-) a malujem si ich tiez vyrazne. :-)
Jednine, s cim som mala problem a aj moja kamoska, ze pri uplne prvom pouziti som sa rano zobudila s krvavo cervenymi ocami a svrbeli ma oci. Toto trvalo asi 3dni a az potom to preslo. To svrbenie mam obcas aj teraz, hlavne, ked si sucham oci. Ja som nosila kontaktone sosovky a uz som asi 3 roky po laserovej operacii oci, no nemyslim si, ze to ma nejaky vplyv.

Nikdy by som si nedala umele mihalnice, ked je takato prirodzenejsia moznost a je to vyhodnejsie. Inak tiez namacam stetec na kazde oko zvlast. A ked mi vypadali mihy, tak to fakt vyzeralo cudne tie kratucke pri tych zvysnych dlhych a aj sa ti zle malovalo, no netrvalo dlho a bolo to ok.

Beulsa

Ahojte, mne sa zda 90eur za takyto pripravok vela nasla som lacnejsie serum a mihalnice mi podrastli aj tak -odkaz odstránený-