Opat pridavam po case moje skusenosti. Hairplus pouzivam od januara 2013. Najskor mi mihalnicky rastli rozdielne, postupne ked som striedala oko, s ktorym som zacinala natieranie, sa mi ako tak vyrovanali.
Potom som mala maly problem s chlpkami pod ocami, aj som to sem pisala ale na tuto kritiku predajca nereagoval.
Postupne to zmizlo, treba davat velky pozor aby sa ten produkt nedostal nikde inde, napriklad ked ste si pred tym kremovali tvar, ten mastny krem to serum lahko roznesie, alebo kvapky do oci takisto.
Teraz mam uz niekolko mesiacov udrziavacku. Mihalnice su stale krasne a dlhe.
No dalsi vedlajsi ucinok su po poziti flaky na miestach kde to natieram, take svetlo hnede a trochu aj pod okom. Vyzera to ako blednuce modrinky. Aj mi to ludia hovoria, flaky sa vyskytnu hned na druhy den po natreti. trvaju tak den-dva, potom zmiznu, ked si dam o 3-4 dni dalsie udrziavacie natretie opat sa objavia.
Mam z toho dost zmiesane pocity.
Dalsi negativny ucinok je zvyraznenie kruhov pod ocami. Tym ze prostanglandiny maju ako ucinok uvolnovat svalstvo, tak su tie kruhy trochu viac prepadnute.
Tieto iste ucinky popisuju aj baby na zahranicinych forach, ktore pouzivaju serum s prostangladinmi dlhodobo.
Okrem toho ma moja ocna lekarka dost zvozila, preco nezmyselne telu dodavam skodilive hormony - lebo na to netreba zabudat prostangladiny su hormony.
Takze pomaly zacinaju u mna vedlajsie ucinky prevazovat nad nadhernymi mihalnicami.
Myslim ze o tychto vedlajsich ucinkoch by mali byt zakaznicky informovane a sami sa rozhodnut ci im to stoji za nadherne mihalicky. Ja same este nie som na 100 percent rozhodnuta.