Ahojte, ja som fluidum pouzivala, a po 3 tyzdnoch som uz videla rozdiel, po 4 tyzdnoch som uz mala niektore mihalnice dlhsie a po 7 tyzdnoch mi dorastli skoro vsetky na rovnako dlhu dlzku, kazdy sa ma pytal ci mam urobene mihalnice a ja ze nie!je to uzasny pocit, tvar mate krajsiu, jednoducho Vam to otvori pohlad a cela tvar vyzera pritazlivejsie. Okrem dlzky som mala aj omnoho hustejsie mihalnice a pri korienkoch akesi \"tvrde\", mozno preto som mala ten pocit, pretoze ich bolo zrazu 2 krat viac. Ked som si 1 krat naniesla serum, v praci sa ma pytali, ci som plakala celu noc, mala som az cervene viecka, ale nenechala som sa odradit a oko si uplne zvyklo a po tyzdni uz bolo vsetko OK. Nanasala som si serum pravidelene, kazdy vecer(cez den mi nerobilo dobre) pocas 5 tyzdnov som nezabudla ani jeden krat, mozno, preto ten vysledok.Potom 4 krat do tyzdna. Momentalne serum uz neopouzivam 1 mesiac, pretoze mi totalne doslo a mihalnice sa mi skracuju, ale stale su velmi huste. Odporucam kazdej zene, ktora ma mihalnice na zaplakanie(bol moj pripad) a urcite Vam narastu, len treba vydrzat ten zaciatok :-) ja si idem kupit zas, mimochodom vydrzalo mi 5 mesiacov a to sa mi z neho dost vylialo....