Zdravím, píšem po dlhšej dobe, ako to u mňa s Hairplus dopadlo...Pomaly každý deň sa stretávam s otázkou "To sú tvoje mihalnice?, Také dlhé?" ... a ja vždy odpovedám, áno moje :) ... je to super pocit, keď sa ľudia čudujú, ako to že mám také dlhé mihalnice, takže áno, naozaj to zaberá a pomáha, ale v čom som bola ja sklamaná, je to, že som čakala, že tie mihalnice budú viditeľne hustejšie a dlhšie aj keď nebudem namalovaná, čo sa však žiaľ nestalo, takže u mňa to má výsledný a očakávaný efekt len po nanesení špirály, čo je veľká škoda, ale tak sťažovať sa nemôžem, keďže som Hairplus vyhrala, môžem byť len rada :) ale neviem, či by som dala 90€ na ďaľšie balenie, síce mi bude ľúto, keď mi mihalnice pomaly začnú vypadávať a už nebudú také krásne dlhé, ale je to strašne veľa peňazí, to je asi najväčšie mínus tohto produktu, ale kto má peniaze navyše, tak vrelo odporúčam :) síce budete mať dlho pocit, že sa nič nedeje, ale trpezlivosť ruže prináša a potom sa budete veľmi tešiť, keď začnú z vášho okolia padať tie komplimenty :)