Dozivotny podvod

Príspevok v téme: Dozivotny podvod
kat ka

ludia, rada by som prosila o nazor na temu..o ktorej som bola presvedcna, ze ju nebudem musiet nikdy riesit. A sice..6 rocny vztah a cely cas podzvadzana, takym sposobom, ze do dnesneho dna som nemala nijaky dokaz. A zistujem, ze osoba s ktorou som byvala pod jednou strechou, delila sa o najom, nechala pouzivat moje auto, zoznamila s rodinou, rozpravala o zalozeni buducej rodine o detoch atd..sa pred inou o mne vyjadruje ako o chudere, ktora sa bez neho ani na nohy nepostavi, ktora je od neho zavisla, ktora zije z klamstiev, ktore mi vzdy hovoril..to bol zaroven urivok z citacie. ..viete, keby sa to komu-kolvek inemu stalo, moja prva reakcia by bola, okamzity koniec. Fakt je ten, ze ten vztah dospel do dalekeho stadia, aspon som v to vzdy verila a teraz mam pocit, ako by som umrela. Vsetko je inak, znamena to totalne odtrhnutie od zivota terajsieho. Ja sa vam priznam, vobec neviem, co mam robit. ale vobec, ci zavolat milenke, ci jeho matke, ako si vychovala syna. je to fakt situacia, ktora mi zoviera krk a nohy sa mi trasu ako pri hnacke...

kat ka

na margo toho nasilia..nikdy na mna ruku nevztiahol, aj ked sme boli blizko. rozkopane dvere sa steny su toho svedkom. ked je v amoku, v podstate sa nekontroluje, ani co hovori ani ako kona. ale opakujem, ruku na mna nevztiahol nikdy. tym sa vlastne hrdil, ze zenu by nikdy neudrel. zaroven som mu povedala, ze keby raz v zivote k niecomu takemu doslo, okamzite ide sediet!!

kat ka

ahojte vsetci, kazdy mate v zasane v niecom pravdu..teda v tom, ze ma nazval psychopatkou, kolko krat ma poslal liecit sa..on ten vztah bol cely taky..neviem, mozno nou naozaj som, ked som tie veci nevidela skor.
no ako to dopadlo, nechala som to na rano, ved rano mudrejsie vecera..a nic prisiel ako tradicne o 1 v noci, nezne ma pobozkal, v tej chvili som nevedela, ci mu mam vrazit, ci naplut do ksichtu alebo sa rozplakat..v kazdom pripade som neurobila nic, robila som sa, ze spim. asi o 3 som zaspala a o 5 som bola hore a pozerala do plafona a rozmyslala, co tak asi urobim a ako to urobim. rano som mu odovzdala obalku s kopiami a prstenom. bez toho ze by ju otvoril prisiel ku mne, ze co sa stalo a zacal ma objimat, ze co je...vtedy som vybuchla s placom, ze nech ma necha a nech si ide citat. zbezne si to pozrel - ani len za tolko mu to nestalo, aby si to precital cele..a prisiel mi povedat, ze to "nic nieje" (prepacte v tejto chvili neviem aky je tam pravopis)a ze nemam byt taka kvoli "par vetam a nejakemu zartu" to bol citat zaroven. ze v zasade nic neurobil a k nicomu nedoslo, pritom to jasne z textu vyplyva. ze ma s nou zoznami a ze aj jeho mama ju pozna (to je normalne, ze ju pozna, lebo na dedine, kde je 500 obyvatelov sa poznaju viac-ci menej vsetci) chcel nieco povedat, ale ze iba ked sa ukludnim. tak som mu povedala, ze sa ukludnim az odide. potom na mna pozrel ci to myslim smrtelne vazne, ze mu vraciam prsten. tak som na neho pozrela tiez, ze to teda smrtelne vazne myslim! prepacte, ja mam dnes taku zlost v sebe, ze nemam dobre slovo pre nikoho...ja nemam slov, ako moze takto profesionalne klamat do oci a zlahcovat najvacsie svinstvo na svete!! ako je to mozne, ze ja som sa takymto niecim zaplietla a ze som si to skor neuvedomila...ako je toto mozne!!!!

Leela333

Ja by som sa veľmi nenáhlila na tvojom mieste, ešte ti on môže spôsobiť riadny cirkus, pobrať alebo zničiť ti väčšinu vecí a podobne. Ja by som si asi najskôr zohnala miesto, kam by som odišla a tam vzala to najcennejšie. Môže ti to pripadať ako hlúposť, ale mám pocit, že on bude riadne ešte vyvádzať napriek tomu, že ťa podvádzal a klamal.

V každom prípade ti držím palce, aby si to zvládla, zažila som niečo podobné, ale ja som našťastie prišla len o rok života s takýmto chumajom. A daj vedieť, ako to dopadlo.

goli71

Ak by som sa mal priklonit k niekomu, tak je to alibi. Dobre Ti pise. Nie som ani ja svaty ale toto je fakt moc! A stou karmou, to je fakt. Su veci medzi nebom a zemou. Ale to je fakt, ktory su schopni vnimat len ludia co za nieco stoja. A to nie je pripad hentoho posuka... Drzim palce ja sam som stratil v zivote viac ako Ty, myslim roky. Aj vlastnou vinou, aj... To je nadlho. Prajem vsetko dobre a nech Ti zivot vynahradi aj s urokmi, o co si prisla. ;-))

alibi

jediny kto tu nie je kludny si ty :) minimalne je schopny ocividne pisat, ze ju zabije to mi staci na to aby som sa to opytala.

Agnes999

to robis dobre, ze si si vytlacila tie spravy z fb, sprav si z toho kopie a ukazuj to spolocnym priatelom, prip. i jeho rodicom, a tak, komu bude treba. nie preto, aby si sa mu pomstila, ale aby si ocistila svoje meno. lebo ked pises, ze ta on ohovara a kyda na teba, ver tomu, ze to bude robit dalej aj pri inych osobach a je mozne, ze to poza tvoj chrbat uz aj robil. proste potrebujes dokaz co je on zac, ak je manipulator, tak druhych zmanipuluje tak, ze mu vsetci urobia a z teba urobi tu zlu. velmi casto takyto muzi robia zo svojich priateliek/zien psychopatky. ak o tebe uz nieco v tom zmysle hovoril, o to viac potrebujes dokaz v tvoj prospech. no je blbe, ze spolu mate byt a auto, jedina moznost je to predat a rozdelit sa na pol. neviem ako sa taketo veci riesia ak s tym on nebude suhlasit, asi budes musiet ist za pravnikom. drz sa, stava sa, je fakt stastie, ze ste este nemali deti! byt si nejak rozdelite, ale deti by trpeli dlho! drz sa!

mirka169

Nikdy nepochopim, prečo niekto s niekym je, keď ho podvadza. Však keď s niekym nechcem byť tak mu to poviem na rovinu a nie podvadzať a tvariť sa že je všetko v poriadku.

fero11111

ako to dopadne jednoducho rozidete sa a setko spolocne pojde na pol normalka ... proste nic dobre a nic pekne ta necaka ale hlavu hore aj toto bolo v tvjom zivote na nieco dobre naco to ukaze cas drz sa