Dozivotny podvod

Príspevok v téme: Dozivotny podvod
kat ka

ludia, rada by som prosila o nazor na temu..o ktorej som bola presvedcna, ze ju nebudem musiet nikdy riesit. A sice..6 rocny vztah a cely cas podzvadzana, takym sposobom, ze do dnesneho dna som nemala nijaky dokaz. A zistujem, ze osoba s ktorou som byvala pod jednou strechou, delila sa o najom, nechala pouzivat moje auto, zoznamila s rodinou, rozpravala o zalozeni buducej rodine o detoch atd..sa pred inou o mne vyjadruje ako o chudere, ktora sa bez neho ani na nohy nepostavi, ktora je od neho zavisla, ktora zije z klamstiev, ktore mi vzdy hovoril..to bol zaroven urivok z citacie. ..viete, keby sa to komu-kolvek inemu stalo, moja prva reakcia by bola, okamzity koniec. Fakt je ten, ze ten vztah dospel do dalekeho stadia, aspon som v to vzdy verila a teraz mam pocit, ako by som umrela. Vsetko je inak, znamena to totalne odtrhnutie od zivota terajsieho. Ja sa vam priznam, vobec neviem, co mam robit. ale vobec, ci zavolat milenke, ci jeho matke, ako si vychovala syna. je to fakt situacia, ktora mi zoviera krk a nohy sa mi trasu ako pri hnacke...

kat ka

pah boh ma ochranoval, ze sme sa nezobrali a nemali deti, o ktorych sme sa sice viac x rozpravali...boze ako dobre, este by aj tie trpeli a dalsi potencionalni jedinci, co by sa neskor nevedeli zaradit v spolocnosti by boli na svete. Spinu na mna nakyda aj bez mojho zasahu, ked sa ho opytaju, kde som a preco nie sme spolu..ja by som prave chcela, aby vsetci vedeli s kym maju tu cest. Ale mas pravdu v tom, ze bude zrejme na jeho strane, predpokladam, ze si doma pripravil uz podu...mozno hodil aj nejaku vetu do plena..aby som doma nemysleli, ze je to naveky.
Len opakujem, stale sa opakujem, je to jedno velke svinstvo, lebo dobre vedel, ako ja tuzim po rodine a detoch a ked o mna nestal, mal ma nechat skor, ja by som sa zariadila! teraz, ked som stratila 6 rokov zivota a som vo veku, ked moje rovesnicky uz maju 2. dieta ja nemam vobec nic. teda okrem seba, co je v podstate dost.

vanily

To mi silne pripomenulo moju situaciu s pred par rokov, s tym rozdielom, ze mame deti. Ked to prepuklo, zrazu vsetci znami z jeho strany ma nepoznali a samozrejme jeho pobozna rodina tiez, pritom som nestacila k tomu povedat pol slova.Takze tiez tam bolo silne ohovaranie uz predtym. Co som robila?
Ako to vyslo najavo, ziadna komunikacia, vycitky, oznamovanie jeho rodine z mojej strany. Bolo to tazke, pomohli mi kamaratky, ktore ma donekonecna pocuvali. Povedala som si, ze v zivote s nim neprehovorim (teraz po rokoch sa pokusa o kontakt), drzim sa toho.
Co mi z toho zostalo? Dodnes silna nedovera k muzom a hlavne prvy rok, ked sa na mna nejaky pozrel, islo mi na vracanie. Takze tak. Drzim palce, aby si sa z toho dostala co najlepsie.

mima.0

rozveď sa s ním, jednoznačne! už to nikdy aj tak nebude také ako pred tým, nikdy už mu nebudeš veriť a pokazíš si zbytočne s ním celý život. Maj hrdosť a rozveď sa s ním, dokážeš komulkovek tým že si na ňom neni závislá a že je chudák.. myslím že jeho mama sa to aj tak dozvie ked podáš žiadosť na rozvod, až vtedy jej to povedz ak by sa ťa ona sama pýtala na dôvod. Určite na neho nikomu nežaluj, a ani jeho milenke, iba sa tým ponížiš. Pošli ho do ... a to hneď. a začni nový život s niekým lepším, on ti zato nestojí to sama vieš.

winki

Katka, ako vravíš 6 rokov ťa klamal a ty chceš ísť žalovať jeho mame? A čo jej povieš? Váš syn ma podvádza...ty si fakt myslíš, že ti uverí? Je to JEHO matka, bude na JEHO strane a ešte aby sa to neobrátilo proti tebe, že synáči pri vysvetľovaný pred mamičkou na teba nahádže všetku špinu.

Rozveď sa, postav na vlastné nohy a neponižuj sa takým to spôsobom.

kat ka

no to znie dost presvedcivo, co pises...vies, napriek tomu by som si priala, aby si zodpovedal svoje ciny a velmi si prajem aby sa to jeho matka dozvedela, najlepsie od neho, ale na to nikdy nebude mat, aby jej to povedal.. je mi z toho zle, uplne na vracanie...ako to len mohol urobit..ako.. a 2 dni pred vianocami spal s nou a potom na vianoce mi doniesol darceky..a tvaril sa, ze happy christmas...to je vrchol!

nirv

nikomu nevolaj...iba svojej najblizsej osobe, vyrozpravaj sa, vyplac a posli ho do ...minulosti. v citovej rovine to neurychlis...bude to boliet, budes plakat, zurit, smutit, ale prejde to. horsia ako bolest z rozchodu bude bolest zo zrady a neschopnost uverit niekomu inemu...