Dozivotny podvod

Príspevok v téme: Dozivotny podvod
kat ka

ludia, rada by som prosila o nazor na temu..o ktorej som bola presvedcna, ze ju nebudem musiet nikdy riesit. A sice..6 rocny vztah a cely cas podzvadzana, takym sposobom, ze do dnesneho dna som nemala nijaky dokaz. A zistujem, ze osoba s ktorou som byvala pod jednou strechou, delila sa o najom, nechala pouzivat moje auto, zoznamila s rodinou, rozpravala o zalozeni buducej rodine o detoch atd..sa pred inou o mne vyjadruje ako o chudere, ktora sa bez neho ani na nohy nepostavi, ktora je od neho zavisla, ktora zije z klamstiev, ktore mi vzdy hovoril..to bol zaroven urivok z citacie. ..viete, keby sa to komu-kolvek inemu stalo, moja prva reakcia by bola, okamzity koniec. Fakt je ten, ze ten vztah dospel do dalekeho stadia, aspon som v to vzdy verila a teraz mam pocit, ako by som umrela. Vsetko je inak, znamena to totalne odtrhnutie od zivota terajsieho. Ja sa vam priznam, vobec neviem, co mam robit. ale vobec, ci zavolat milenke, ci jeho matke, ako si vychovala syna. je to fakt situacia, ktora mi zoviera krk a nohy sa mi trasu ako pri hnacke...

kat ka

ved ja viem, ze mate vsetci pravdu, ja to viem, ze on nestoji vobec za nic. dookola mylim na tie vety co jej vypisoval, zatial co ja som bola niekde a dufala, ze sa ozve.
len je to neuveritelne tazke, ja zistujem, ze niektore pohyby robim automaticky, ked idem na nakup, tak kupujem, co on ma rad, ked periem tak obom, ked pridem domov tak len cakam kedy sa vrati. je to sok zrazu zo dna na den zistit, ze ta ista osoba pocas toho ako bola so mnou v posteli, zaroven uz planovala, ze za 10 dni pojde domov a tam ju uvidi. pred vianocami sme boli na nakupoch a uzasna pohodicka, pre rodiny sme kupovali velke bonboniery a este mi menoval, ze pre ktore tety a ujov a neterky - ktora bude. no zaroven uz planoval, ze jedna bude pre nu. ..pocas toho ako bol so mnou, tak uz planoval co kupi jej...nie je toto svinstvo?
ja som zvyknuta sa starat, resp. robit nieco pre druheho, robim to rada, mam pocit, ze to vsetko na nieco je! a teraz sa mam zmenit a prijat fakt, ze som sama.
taku hlupanu by asi ani lupou nenasli ako mna, ze sa s tym neviem zmierit...
dnes poobede prisiel o 5 a snazil sa dostat do bytu, ja som mala ale kluce znutra, takze neotvoril...nakoniec som mu otvorila ja, ved co tym vyriesim, ked neotvorim. pytal sa, ze ci si moze zobrat nejake svoje veci, tak mu hovorim, ze prosim. zobral si nejake hovadini, hlavne pc...a pohladil ma po vlasoch...ze cau...jak odisiel, tak som vybuchla v plac....
este som myslela, ze isiel niekam autom, lebo kluce chybaju ale auto je v garazi.....

alibi

katka ak ta to bude stat peniaze tak aj tak odid. peniaze su len peniaze, peniaze boli su a budu, peniaze zarobis za par tyzdnov. peniaze su NIC pokial by to neznamenalo smrt od hladu co u teba asi nie. ale ak sa s nim das znova dokopy a pokazis si zivot tak to bude 1000x horsie ako par stoviek.

kat ka

ten pocit ulavy by som strasne potrebovala...
stale cakam, ze sa zobudim zo zleho sna..ale nic sa neudialo zatial, takze zrejme nespim...

TinaM

no, budes v tom musiet hladat pozitiva, aby to bolo jednoduchsie. Ale predstav si ten pocit ulavy, ked to urobis. Samozrejme, ze bude aj plac, smutok, lutost. Ale nestoji to za lepsiu buducnost?

kat ka

ano presne taketo nieco by som potrebovala..aby odisiel, kym som tu ja a potom nech sa vrati, je to najom spolocny, kupa nastastie nie...
boze niekedy mam fakt pocit, ze pan boh strazil moje kroky aby som neurobila este vacsiu hlupost..ako som uz aj urobila..

TinaM

Ak mu chces ten byt nechat (neviem, ci ho mate kupeny, alebo mate podnajom spolocny), tak ho poziadaj (bez moznosti namietok) aby do doby, kym ty neodides, odisiel. A ze potom sa moze vratit, ak ma zaujem.
A je to tazke, ale neries, ci on bude mat vycitky. Nesustred sa na pomstu a zlo, to nie je cesta, ktora ta posunie dalej. Ak vycitky ma mat, tak by ich mal aj keby odisiel do indie meditovat. Ak mu take nieco nehrozi, mozes ho obsypat tvojimi fotkami a s nim to ani nehne.

kat ka

mohla by som ho vykopnut, co by nie, ale hovorim, za z tohto bytu aj tak pojdem prec, len potrebujem cas. chcela som aby tu ostal on sam, aby sa zozieral spomienkami na veci, ktore mu tu necham a aby mal vycitky (ak take nieco pozna vobec..) a tiez nech sa uvedomi, co vlastne spravil, lebo ja mam dojem, ze jemu to vobec nedochadza a ze to povazuje stale za nejaky nemiestny zart..

ja som len konstatovala, ze preco nechcel zrejme ist spat k rodine, ze by musel vysvetlovat, nie ze by ma to trapilo, co si on mysli o druhych, to nie. Trapilo ma, ze isiel spat do garaze, ale zrejme mate pravdu, ze to bolo iba prazdne gesto...

TinaM

a s bytom je to ako? Nemozes ho vykopnut? A vobec. On sa sice stara o to, co povedia ini..ale na co sa ty staras o to, o co sa stara on? Ved to je jeho problem, co povedia ostatni, nie tvoj.

kat ka

joj to je jeho zivotne kredo...co ludia povedia, alebo si budu mysliet..
taky maly priklad...

nejakemu jeho kamaratovi bola predstavena jedna baba, uplny pripad to dievca..no nic inteligentne, nic pekne, nic do seba..a on ju ohovaral o 100 6. ze kolko ma problemov, co to je za pripad, ze s takou by sa nezahodil ani keby uz fakt nikoho nemal..no a vidim, ze ju ma medzi priatelmi na fb. samozrejme vacsina ludi tam ma "priatelov" ktorych pozna tak tyzden niekedy aj menej. ale on nie, on bol vzdy ten, co si tam pridaval ozaj iba ludi ktorych si "ceni"...no tak so sa ho opytala,ze preco ju tam teda ma, ked si o nej mysli, ze je to obycajna chudera??najskor bola hadka, ze co ma do toho, ze ja tomu nerozumiem, ze sa mam starat o seba, potom mi zacal vycitat koho tam mam ja..pritom uplny odklod od otazky..ak ste si vsimli...no a nakoniec z neho vypadla odpoved (myslim, ze dokonca uprimna) ze ju tam ma preto::::: musim urobit pauzu a nadychnut sa::::::lebo kedze ona casto chodi za tym jeho kamaratom a ona jemu poslala ziadost o priatelstvo, tak ako by vypadal pred kamaratmi, resp. aj pred nou, keby ho neprijal.......... staci vam?? mne ano

nie ja financne na nom nezavisim, vacsina penazi bola nakoniec moja, v podstate aj auto je len moje, ja som ho vyplatila aj vsetko, on platil tento rok poistku a vzdy benzin, lenze len on na nom jazdi a vyvaza kamaratov (mna nie, resp. zriedka kedy)