Botox - zle aplikovany?

Príspevok v téme: Botox - zle aplikovany?
audinka

Ahojte, poprosim hlavne zienky, co maju skusenosti s aplikaciou botoxu do vrasky medzi obocim, tzv. vrasky hnevu. Dala som si to pred 8 dnami spravit u Dr. Pallovej v IEM, vyslovene mi islo o vrasky medzi obocim. Aplikacia vyzerala tak, ze som musela pokrcit tu oblast, tj. akoby som sa hnevala a ona na zaklade toto urcila miesta, kam vpichy budu smerovat. Co sa vsak stalo, pravu cast mi krasne vyblokovala, no a do lavej strany mi "zabudla" napichat vrasku hnevu a vpichy smerovali tesne nad obocim. Dnes mam krasne vyblokovane pravu stranu, no na lavej sa mi vraska stale objavuje a je dost viditelna. Co by ste mi odporucili, mam tam ist a reklamovat to? Co ak to bol zamer, aby zo mna mohla zmychat dalej peniaze, alebo je to naozaj taky "amater" a po tolkych rokoch praxe to nevie robit? Prosim poradte.

Minken23

Ja som tiez Zilincanka a botox som si dva krat dala robit medzi obocie v Dermapointe u pani doktorky Petrašovej.S vysledkom som bola spokojna aj druhy krat ale botox mi vydrzal maximalne 4-5 mesiacov.Dala som si vpichnut na lica aj kyselinu hyral.ale. s vysledkom som spokojna nebola.Ziadny ucinok.

IvanaSwar

Ja som si davala robit vypln licok v KAMALE v ziline, kedze som rodena zilincanka a nestiham sa cudovat skusenostiam ludi na internete, ze ich tolko vela riesi rozne neprijemnosti s inymi klinikami. V Kamale vsetko od, od prveho kontaktu az po "dosledovanie", cena primerana, takze ak je niekto zo stredneho slovenska alebo mu nerobi problem kusok dojst, odporucam.

Barborka 11

Mam velku prosbu, je tu niekto kto ma dobre skusenosti s odstraneniem vrasky medzi obocim ?
Ocna lekarka Dr. Krištofovičova Hlohovec, picha "nieco" avsak bez uctu a zaruky a ked to nezaberie tak to nie je jej problem.
Za info dakujem velmi pekne,
Barbora

Lucka Lu

Chcem sa podelit s velmi zlou skusenostou aplikacie botoxu, ktory mi robila Dr. Kristofovicova v Hlohovci, ziadny vysledok ,vysoka cena, bez uctu, bez garancie, reklamacie neuznava, takze aspon touto cestou chcem uvedenu moju negativnu skusenost zdielat.

mariaR

mám vešmi dobrú skúsenosť s kyselinou hylauronovou a vyakúšala som lepšiu technologiu ako si dávať chémiu pichať do tela ,skúšobné ošetrenie bezbolestné, na časť pokožky v exkluzívnom klube grátis, viem odporučiť napíste na reimerova@azet.sk ak ste z Bratislavy naplánujeme termín

Simka900

ahojte kocky. aj ja by som si chcela dat spravit pusu . bola by niektorá tak zlata a poslala fotecky na mail bola by som vdacna ... simonakalm@centrum.sk a mozem sa opýtat ostane v perách cit pri bozkavani a vseobEcne??? A zo skusenosti ako vám dlho vydrzal ten efekt ? lebo tiez by som si chcela dat v pezinku Urobit.