Všetci asi poznáte kultový seriál Šeherezada. Mňa sa priateľ spýtal, čo by som urobila, keby som sa ocitla v takej situácii, že mám choré dieťa a jediná cesta k peniazom je vyspať sa s niekym. Ja som mu povedala, že pre svoje deti urobím všetko. No a to som samozrejme nemala, lebo je to dôvod na rozchod. Že ako by som mohla, keď mám jeho..Podotýkam, že ja mám dve deti a priateľ je bezdetný. Tak chcem vedieť váš názor, čo by ste urobili.
Šeherezada
Jerevanka, ked si inteligentna mala by si vediet, ze osud je v rukach kazdeho z nas :) Pevne dufam, ze ty radsej deti nemas, lebo keby mi moja mama povedala, ze by mi vzala moznost zit dalej, kvoli tomu aby sa s niekym vyspala na jednu noc, asi by som bola neskutocne nestatna. Lebo ja by som pre SVOJE dieta spravila to iste bez vahania. Samozrejme, ze by som sa snazila najst najprv ine vychodisko. Ho hypoteticky keby som nemala inu moznost nechala by som sa aj mucit, trapit neviem co vsetko. Ale to nepochopi egoisticky clovek, ktory nazyva vsetky zeny na fore a obetave matky na celom svete kurvami :D
Amanda pripajam sa.....tak ale zasa vies-ona umrie s hrdostou....a my?take zle skazene......ajajajaj
Nirv suhlasim s tebou.....alebo je tu aj miznost silnej viery....a to su potom podobne vymlete matky........ale ja sa uz na nej len smejem.....radsej umriet ako stetka ako chodit na hrob mojej malej......ale to je fakt skoda pismen na nu.....ma taky nazor tak nech si ho necha......len nech sa radsej kazdy den modli aby sa zakon schvalnosti prave ona do takejto situacie nedotala nedajboze.....lebo to je casto tak ze ti najsilnejsi odporcovia ci moralisti sa prave v takom niecom sami ako orvi ocitnu.......jedine co jej mozme zelat je aby nikdy nic podobne nezazila......nie koli nej a jej superhrdosti......ale koli jej dietatu.....
ak smiem aj za ostatne, nam je luto teba Jerevanka, uprimne...
Frustrovana kedze dokazes premyslat pri takejto teme o nejakchych sexualnych fantaziach.......a o mojho manzela sa nemusis bat.....nema ziadne skryte uchylky.....je zdravy ako buk po vsetkych strankach....l....inac fakt zaujimave ze ta pri takejto tee napadaju scestne somariny...ked ti niekto napise ze pri zachrane zivota by bol pravdepodobne toho schopny a teba napadne nejaka fantazia tak...hm.....
Ale neboj ak sa nahodou u neho prejavia nejake skryte tajomstva tak budes prva ktorej to napisem....:-) :-) :-)
Jerevanka nechatj sa slovicok......pretoze toto tu vsetci piseme na zaklade vaznosti situacie takze ty si fakt dost mimo obraz.....a ze ma svoje tajne fantazie?prepac ale kedze je to napisane v suvislosti s vaznostou tejto temy tak myslim ze si zbytocne vytahujes slovicka z kontextu....to skor ty mi prides dost uchylna a sexualne frustr
Bublinka-Sem nebudem pisat nic...zena a celkovo co niekto spravi nieco taketo je kurva....nehnevaj sa...co raz osud urci,tak to je,,,,