Všetci asi poznáte kultový seriál Šeherezada. Mňa sa priateľ spýtal, čo by som urobila, keby som sa ocitla v takej situácii, že mám choré dieťa a jediná cesta k peniazom je vyspať sa s niekym. Ja som mu povedala, že pre svoje deti urobím všetko. No a to som samozrejme nemala, lebo je to dôvod na rozchod. Že ako by som mohla, keď mám jeho..Podotýkam, že ja mám dve deti a priateľ je bezdetný. Tak chcem vedieť váš názor, čo by ste urobili.
Šeherezada
Presne to som čakala, že napises, že ju nejak oblafnes :)) vieš lost, niekedy to proste nejde. Máš možnosti buď, alebo, iná možnosť nie je, a obe sú nepríjemné. Človek si obyčajne vyberie menšie zlo. Otázka tejto témy znie: dokazes sa obetovať pre dobro blízkej osoby?
no ved ale ako medik mas takmer garantovane (ak teda prejdes) ze to bezproblemov splatis :P
ved to je investicia, nemyslim ze na AMERICKE pomery je 50 tisic rocne vela..
a nemusi to byt hypoteka, ak by rodicia setrili dopredu, ale opakujem na AMERICKE pomery, nemaju problem za 20 rokov usetrit 150-200 tisic, ani najmensi problem..
lenze american potrebuje velku tv a suv so spotrebou 20l/100km
preto si nemyslim, ze su to chudacikovia..
skor naopak, retardi by som povedal, teda 90% z nich, 10% mozno je komplikovanejsi pripad, netusim..
presne to su tie sumy. neviem ako ty ale mne sa nechce brat si hypoteku, nastastie ani netuzim studovat medicinu
sweater, nasiel som ze In 2010, the average med student graduated with more than $145,000 in debt
cize tolko stoji medina, ci kolko?
ved napis z akej sumy sa ti prevracaju oci.. to by davalo zmysel, ak by to stalo 50k plus nejake drobne na zivot (pozor, toto tam nepocitat anyway, to je ako pocitat do polozky dovolenka stravu, ako keby som doma nejedol)
ved medik nema problem v US zarobit 200 tisic rocne, to splati hravo, pokial teda nechce hypoteku na obrovsky palac a dve ferrari aby bol reprezentativny..
nirv
preoc by som mal spat s niekym za zivot mojho psa ? akoze niekto by ho uniesol a potom ma tymto vydieral ?
tak nech to skusi, neni problem, nasadim si nenapadne umely a starenka ani nepozna co sa deje.. vyhovorim to na homosexualitu napr.. ale vazne, ved nech sa paci, kazdy ma moznost mi ho ukradnut, ale len na vlastne nebezpecie..
este doplnim ze ked neveris lost aka je medicina(studium) drina, chod si to skusit aspon na rok, sme asi jedina krajina spolu s cechmi kde je toto studium "zadarmo" vo svete sa platia take sumy za studium ze sa mi panenky pretacali ked som to videl..
ved ano to je vsetko pekne, teoreticky, mimochodom s tou rakovinou je sice pravda ze ju nedostanes zo dna na den ale ked pojdes na vysetrenie, zistia ti ju zodna na den. a niektory ludia nemaju take financne prostriedky aby mohli robit nejake rezervy s toho malo co zarobia. zivot je tak rozmanity a nepredvidatelny ze aj keby si bol ten najvacsi konspirator a paranoik pripraveny na vsetko, stale exituje milion veci a situacii ktore ta mozu zaskocit na tolko ze nebudes schopny najst riesenie, budes sa musiet uchylit k veciam ktore si si pred tym povedal ze by si v zivote ani za nic nespravil.
Lost ty si tak neprakticky clovek plny nekonecnych hypotez a konspiracii o veciach, s ktorymi si v zivote neprisiel do kontaktu. Teraz nemyslim sex za peniaze, ale ako clovek, ktory nema dieta, ani len vztah, tak sa tu pomaly ides hadat a presviedcat ludi, ktori uz rodicmi su..
Zvycajne tvoje prispevky v temach vzdy preskakujem, lebo bud ma vedu do vyvrtky alebo je to len same blablabla..
Ty si clovek vhodny na internetove diskusie a nie pre realny zivot..
Ach, tie lostove nekonečné nikam vedúce úvahy :D kedysi som sa na nich bavila ale už je to nuda. Hop :) lost mohla by som sa ťa opýtať či by si vymenil sex so starou ženou za život tvojho psa, ale je blbe prirovnavat dieťa ku psovi...hoci ty to robievas. Je to úplne iný level.