Ked žena nechce dieťa ...

Súvisiaci obsah

M 25

Sonne, je to moja vec, môj život.. ked nemáš ako prispieť k tejto téme, tak ako vravíš, ži a nechaj žiť .. a odíd.
nech ťa tak nezaujímam..

nie , dospelí mi tak nevadia, ako deti .. tak za to nemôžem, asi som si vybudovala nejaký blok voči detom ..

Luli, dúfam, že ho u nás nestretnem niekde :D

dazdovka666

ups, nieco som omylom stlacila, co mi odoslalo prispevok :) Takze dokoncim:
... ohladom materstva minimalne za trapne a nemoderne. :)

dazdovka666

jeeeezis, zas to netreba brat tak doslova, co nevidite, ze smajlika dala na konci? :)
No mozno tie mladsie rocniky este deti maju radi, ale ked sa to zacne tocit okolo tej 18tky par rokov plus, tak neviem neviem, podla mna min. polovica povazuje veci ohladom m

Lulita

mne deti v obchodoch vobec nevadia, ja sa s nimi v pohode porozpravam :) to si este netretla mojho nezbedu, ked sa klze v dmku s tym detskym vozikom na nakupovanie :)))

Sonne

naco tolka zaujatost voci detom, preboha, takisto by si bola nervozna keby to bol dospely clovek co by ti zavadzal. naco tolka nenavist. je vo vas vela negativnej energie. zi a nechaj zit

M 25

dazdovka, práveže malé tínedžerky zbožnujú deti :D aspon, čo ja poznám .. len by ich kočíkovali, brali na ruky, ťuťu-muťu :D však vela krát majú už aj svoje, ach :D

dnes som bola v drogérke, kopec ludí všade a pri dverách sa motalo decko malé, no zavadzalo, ani prejsť, nič .. taká som bola nervozna :D

Lulita

M 25 - aj my tak fungujeme v podstate takmer od porodu, len prerusovany styk uz cca 5 rokov a nie som tehotna, je to o sikovnosti partnera, ja neverim na kvapky lasky, ze sa z nich da otehotniet :) podla mna muz nestihol, ak zena je v tom :)

anjelik*

Možno trošku iný pohľad na vašu tému. Platí jedna vec, podobné pritiahne podobné. Či už veríte alebo nie, dochádza k neuvedomelému,pocitovému vyberaniu si budúcej matky. A tak je naozaj neopodstatnené predpokladať, že moje dieťa bude také, aké sú bežne viditeľné na uliciach, pretože tie som ja neporodila a nemám s nimi nič spoločné. Moje dieťa mi je niečim podobné, čo rozhodlo o tom, že s milióna plodných a milujúcich sa žien si vybralo práve mňa. :o)
Ďalej, tým, že žena tvorí telo pre svoje dieťa, odovzdáva tam aj svoju genetickú minulosť a tak sa nenadarmo vraví, aká matka,taká Katka. Svoje zohráva aj vplyv prostredia, ale jednoznačne by som tvrdila, že genetika je to, čo nás najviac ovplyvňuje. Môže sa tiež stať, že žena napriek tomu, že veľmi netúži po dieťati, ale v jej blízkosti je niekto, kto by dieťa veeeeľmi privítal..ten pritiahne budúce dieťatko a matka sa nestíha potom čudovať. Všetko je otázkou hormónov a programu rozmnožovania. Ak žena tomuto programu odolá, naozaj nemusí byť matkou. Ale musela by si to uvedomovať. ;o) Že je to len a len program a ovládnuť ho. Tvrdiť, že všetky deti sú zlé a nevychované a sú obrazom nejakej doby je tiež prinajmenšom podivné, pretože to pravda nie je. Sú len také, aké bytosti ich zrodili a pritiahli. ;o)

dazdovka666

Tak som rada, ze je nas tolko, ludstvo si aj tak ine nezasluzi, len vymriet! :D Ono zas je ine, ked "nechcem dieta" povie nejaka nastrocna a ked tridsiatnicka. U tych nastrocnych je to prirodzene, ze deti neznasaju :) Ako som uz napisala, deti som nikdy nechcela a zatial stale ani nechcem, na to mam prilis vela zaujmov, prilis som pohodlna starat sa o dieta a prilis deti nemam rada :D Ale ze nejake mat budem, to tak uplne nevylucujem, uvidime...