mam pocit ze potrebujem psychologa ale mam strach sa s tym priznat mamke pretoze som sa uz pokusila o samovrazdu a ju to zlomilo a necem jej viac ublizovat:(((
som psychicky na dne
mozno tam aj stretnes svojich nových priatelov.inspiroval si ma teepee.tak by som chcela aby sme jej nejako pomohli
asi som holt stary harcovnik, ale uz chodim k psychologovi rok, odkedy sa mi zrutil svet:) barbie, nemaj strach, na webe v zozname najdes kopu psychologov, najdi si nejakeho so skusenostami z prace v ustave (nie preto, ze by si tam patrila, ale preto, lebo bude mat viac skusenosti, tie su dolezite), dohodni si termin a fic. a mame to normalne povedz. nebude to lahky vecer ked jej to povies, ale bude stat za to. (v casoch, ked este americki prezidenti za nieco stali, jeden povedal, ze lud vydrzi vsetko, ak sa mu povie pravda. aj tvoja mamina to zvladne.)
ozaj, mozno si myslis, ze k psychologom chodia "divni" ludia - budes prekvapena, ked ich casom par uvidis, mladi, sympaticki, povedala by si ze u psychosa je asi nejaka akcia alebo co:)
vztah k matke je dobrý podla teba,ale chýba vam v nom dovera, matka je aj pre mna najblizsi clovek,zverila by som sa jej lebo jej verim.reakcia moze byt z matkinej strany akakolvek v prvom momente.ale verim ,ze ta podrzi,ked tvrdis ze to je u vas ok.mam ale dojem ze nehovoris celkom koser.precitaj si nejaké mudre výroky na temu priatelstvo a pochopís co su priatelia.mozno ti co tu s teboe vypisujeme sme lepsi ako típseudo priatelia ktorých sa drzis.ved uznaj ze sa im z obavy, ze o nich prides nemozes zverit so svojim trapenim.chcem aby ti bolo dobre ale viac pre teba nemozem urobit pa
mamka nevie ze ma nico trapi lebo to nikdy nedam najavo vzdy sa smejem a tak ale nas vztah je fakt dobry sm supka dobe kamaratky a tesi ma ze si to ockovi povedala:)))
barbie -
povedala som to tatinovi. bol velmi rad ze som to povedala, lebo velakrat ma videl trapit a ked som mu povedala, ze mi nic nieje, tak sa trapil este viac. velmi ma tesi, ze chces ist k psychologovi, lebo to je znak toho, ze to chces riesit. mamine to povedz. maj sa krasne :-)
Barbie, moje predchadzajuce riadky su pravdive vtedy, ak je pravda co si odpisala Prisnej o vztahu s mamkou ze je dobry. Ak nie, tak ma fakt pravdu Prisna.
Urcite si sadni s mamou a vyzaluj sa jej z tvojich bolaciek, vyplac sa, vyzur, vyjadri svoje pocity aj to, ze potrebujes psychologa.To mamy vzdy pochopia a dokazu uniest. To pochopis, ked budes sama mamou. Preco sa bojis takeho rozhovoru s mamou? Mamu viac zranuje, ked vidi, ze sa trapis. Spolu najdete riesenie.
prisna
ja ma dobry vztah s mamkou a priatelov nemam nemozem za to ze su len falosny a ak sa s nim rozidem sa postavia na jeho stranu
Daj si do poriadku vztah s matkou,si na prahu dospelosti.Pridu aj ine starosti ak ich chces zvladnut musis byt silna Myslim,ze priatelia maju vzdy podrzat cloveka,kedmu niekto ublizuje a nie sa postavit na stranu ublizujuceho.POtom to nie su priatelia.Z toho co pises mi pripadas ako samorast.Myslim ze si vykrocila nespravnym smerom,tak sa rýchlo spamataj.Ak sa nemozes zdoverit doma ,popros ucitelku babku,susedu alebo niekoho komu doverujes a zajdi za odbornimki
ja uz nexcem zit nenavidim mojho sraca on ma znici