som psychicky na dne

damaxy

barbie,som rada že tito cíti lepšie,skus napísat čo dobré ta strtlo,nad čím si zvítazila,alebo len tak čo ti dnešný den priniesol.Samozrejme chceme počut len o radosti.Ved ja to tu sledujem ráno na obed večer.Je tu stále niekto s tebou.Pá

apple

Barbie, skúsiť by si to mala, ak to neurobíš, budeš si to vyčítať. Ale ak to skúsiš, tak si aspoň môžeš povedať, že si môžeš vyčítať niečo iné. Nič v zlom, ale často s tým, s čím si nevieme pomôcť sami nám niekto iný môže maximálne poradiť, no pomôcť si budeš musieť sama. No to chce čas, odvahu, premýšľanie a tak.

durka

myslim, ze mamke neublizis tym, ked jej povies, ze chces ist k psychologovi, ved chces riesit svoje problemy a to je dolezite. ze chces bojovat, nevzdavas sa. to je velmi dobre, a psycholog t pomoze, drzim ti palce

Jarka77

barbie ja zajtra idem tiez ku psychologicke tiez mam obavy ale dufam ze sa dnu dostanem. Co keby si isla aj ty a potom by sme si napisali ake to bolo.Ako damaxy napisala proste ked budes citit strach tak jej to povies.

damaxy

to je velký uspech,blahoželam,ale nie si ani trochu zvedavá ako to vyzerá u nej v ambulancci?Chod nazriet a napíš nam o tom.