treba rozviazat kontaky ja to nedokazem lebo sama som este v tom...
dnes ked mi mama povedala ze som pribrala som utekala vracat a mam aj problem ze si kupujem nezmyselne veci ako napr. toaletny paier, dzusiky, vreckovky, oblecenie ktore potom pred mamou nafukujem ze to stalo viac aby som zakryla tie ubytky penazi a kradnem blocky z obchodov a tak
trpim bulimiou uz 6rokov teraz mam 20a zivot pred sebou bola som 22x na lieceni a na to stacila jedna jedina poznamka o mojej inakosti-zly zrak sama nem preco sa trestam bulimiou neviem, nechcem uz umret stacilo mi dva dni v kome aj tak som sa nepoucila je mi zo seba zle...nenavidim buliimiu ale zaroven sa potrebujem niecim trestat ked uz sa nerezem...
dnes som jedla teda-nevyvratila aspon nieco nechala som v sebe len chleib s maslom, jogurt, chipsy ceralie a melom...a kopa jedla co som sa nadlavila za 10euro isla do zachoda plus varene obed a vecera ozvem sa estre v jedenj teme drzte sa holky a danka prajem ti aby si bola odstrasujucim prikladom ako clovek moze skoncit lebo ty si to dokazala a uz si za vodou...
inak velmi mi pomaha kniha holcicka ktera nechtela vyrust strasne rada citam to ako ju mama nechcela pustat von ten usek o anorexii necitam ale skor ten koniec ako chodila po nemocniciach a ako bola medializovana to mam rada tie useky