Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som v šoku - udrel ma

Príspevok v téme: Som v šoku - udrel ma
napochybach

dobrý vecer.
stalo sa niečo,co sa nemalo stat,som vo vztahu uz dlhe roky s muzom velmi neznym a jemnym,je naozaj citlivy ku mne a pod.Vravi,ze ma miluje viac nez seba,vsetko tak robí,nikdy mi nijako fyzicky neublizil,len je strasny nervak ..najprv bol nervak,len na inych,.teraz po rokoch vztahu,je uz nervozny aj ku mnne,vybusny hrozne...je protipolovy..

objasnim bloizsie,co sa stalo...boli sme vcera na diskoteke spolu ..a opili sme sa ,inokedy nepijeme,ale sme to prehnali ..a ja ked si vypijem hovorim aj to,co by som nemala,som strasne otvorena a tak ...zacala som mu hovorit,že sa mi pacili v priebehu par mesiacov viaceri muzi,a tak -je vsak strasnme ziarlivy,lenze na to som bohuzioal,akio opita nemyslela..
a on bol opity tiez,ale pozor ! nie tak,aby nevedel,co robi ..
a potom sme stali ..a on ma z nicoho nic udrel,ako som hovorila,viem,provokovala som ho,ale velmi ma to zabolelo,skor na dusi,nechapem,ako sa vobec toto mohlo stat...viem,ze bol opity,viem,ze som ho prorovkovala,ale preboha,som zena !a nesmie si dovolit udriet ma ..
nadovazok-sa mi neospravedlnil vobec,ja som ostala tak v soku,ze som hned aj vytriezvela ..zacala som plakat a vycitat mu,ze ma udrel a on na to,ze .." nebol by si,ale si ma provokovala ..prepac " ..to bolo jedine,co som od neho pocula ...ani naznak lutost ...
a este dnes sa potom ohradzoval tym,ze vobec nebola silna ta facka,len " plesknutie " ...
no mna doteraz stipe lice ..

som uplne na dne,v slepej ulicke ..ako si to mozem toto cele vysvetlit ?

karamba

Takže bolo to akoby ťapnutie, niečo na ten štýl čo robíte, ak sa inokedy len tak naťahujete, len o trošilinku silnejšie (sama vravíš, že aj to pravdepodobne kvôli alkoholu, a že si ho nepočúvala po niekoľkých upozorneniach, ešte odišiel od teba do inej miestnosti a ty si za ním doliezla a stále rozprávala, to by nasralo každého) a ty to riešiš pol roka. Ospravedlnil sa, fungujete ďalej a ty z nejakého ťapnutia, ktoré si ledva cítila, robíš drámu akoby si bola týraná žena. Robíš z komára somára. Zveličuješ, komplikuješ, už si všímaš asi každú volovinu. A vlastne... presne ako píše TinaM.
Už sa fakt nad sebou zamysli. Keď to nedokážeš prekusnúť, ani po pol roku, čo stále riešiš? Hlavne, dokedy to chceš riešiť?

TinaM

ty si total schiza. Na jednej strane nas presviedcas, aky je to bezcitny hajzel, ktory ti strelil facku, ktoru si si nezasluzila. Ako to nelutuje a ty sa ho bojis. A potom zlom! a zase pises, ako si mu blabotala kraviny, nevnimala si jeho upozornenia, ze to bolo predsa skor pohladenie ako facka, ze ta miluje a ospravedlnil sa, ze y ho milujes. Omg, presviedcas nas alebo seba, ze ten vztah ma zmysel? A obavam sa, ze ta facka je ten najmensi problem, ktory mate/alebo mas?

brunomars

napochybach, nic neukoncuj :) tym by si len dokazala to o co ide haterom, ze nemas rada svojho.. bojuj za to co mas rada, lebo vy ste uz vo vztahu roky.. BLBE len je, ak to on vnima inak ako ty, tj. neriesi, impulzivne kona, nechapem preco niekto neriesi, tj. nerozobera a nevyjasni si problemy (poznam to)
PS: mne nieco podobne pise osoba, o ktoru sa snazim, nuz ona o mna "zaujem az po usi" nema :) a asi nikdy mat nebude, smola..
z mojho pohladu mi to trha srdce, ale tak, co narobim :) nemozem jej napisat "nechod" nemozem NIC!! len ticho sa prizerat a riskovat ze povie "aha, tebe na tom nezalezi, aha"
hovori mi to aj na nete (pise), aj v realite (hovori ked je vedla mna).
napr, ze u niekto pozyva na rande, alebo o byvalych a dost zaujimave veci.
(PS: obcas to fakt prehana, az som si jedneho dna uvedomil, ze to nie je HRA! ale realita - neriskovala by tolko, ak by to HRAla a pozerala na moju reakciu, vylucene, taky/a gembler/ka neexistuje)
pisem to len preto, aby si mozno vedela pochopit, preco ti tu facku dal.
sranda, lebo ak ONA najde ona tento prispevok, tak mam extremny pruser, mozno az fatalny, tak si tuto moju "radu" váž.. :P :D
ale len som sa snazil vyjadit, co asi citi ten tvoj, kedze z casti som sa v nom nasiel. (okrem nervov, liecil som sa pracovne :D ale tlak stupi kazdemu, to mi ver..)

ale vies co sa mi na nej paci najviac?

bezrozmerna uprimnost.

proste mimoriadne, bezhranicne, fantasticko fenomenalne, a neocenitelne vynimocna uprimnost. (a to sa krotim :D velmi krotim.. slovami nevyslovitelné, cislami nevycislitelné a textom neopisatlené, ale aj metrom nezmeratelné, casovo neprestavajucé)

= maximum, co moze podla mna muz od zeny dostat, maximum, co si ja ako muz u zeny mozem cenit. proste super-kolostalny pocit, na to by sa hodilo slovo Titanic.

(dalej dovera a vernost.. ale to je podla mna "svata trojka" slov, ktore je defacto len synonymum :) )

:D

ach jaj.. to su blbosti toto co pisem :D precooooo, dajte mi lieky :D

napochybach

lilyanka ..nie ,nepochopila si :) vysvetlím..
vravela som pocas toho vecera asi dve tri hodiny,ako sa mi pacil strasne jeden spoluziak,a ako by som sa bola skoro donho zalubila,kebyze nemam MOJHO chalana,a som mu vsetko rozpravala,ze som sa kvoli nemu zacala lepsie obliekat,malovať a tak,ale ja som to nebrala ako provokaciu z mojej strany,brala som to ako uprimnu spoved-
a preto som kecala a kecala,ale ani som nebola hystericka,ani nic,len mi bolo smutno do placu,a vravela som to velmi smutne a skleslo všetko ( už teraz si detailiky nepamatam velmi,kedze je to polroka,asi chapes ) ,ale toto viem celkom isto ..a v tom,ako som hovorila ma upozornil velakrat vyhraznym tonom,ze " bud ticho " ,ja som ho nespoluchla a stale som kecala o tom svojom,nedala som sa zastaviť,lebo som sa chcela konecne z toho vyrozpravat ,on bol stale ticho,potom vstal,siel sa napit,ja som sla za ním a zacala som zase hovoriť ,a v tom mi dal tu facku,ale ani sa nezahnal,ani nič,bola to fakt mierna facka,take tapnutie ,sice stipalo chvilku,ale ani fliacik mi neostal ,ani nič,on chcel,asi len nieco take,ako mi robi aj inokedy,ze " spamataj sa " ,mi chce tym povedať ,take ,asi chapes --take akoby preberacia facka,ale to nie je skutocna facka,len taka akoby ,aj ostatnym robime..akoby " prefackanie zo srandy,ze preber sa " lpodla mna,chcel to urobit,lenze bol opity a neodhadol tu mieru tej sily ..kedze nekoordinoval svoje pohyby ruky extra,
a potom,hned ako mi ju dal,som sa rozplakala,lebo som sa zlakla,
a on sa ma hned spytal,ze " si v poriadku ?" a ja som prec od neho bezala ,bezal za mnou,a v kupelke kam som sa skryla,tak dosiel za mnou,vytriezvel zrazu ,a povedal mi,ze nech to neprehanam,ze mi vobec silnu nedal,lebo som mu to vycitala ,a ja som mu povedala,ze ci mu nestojim ani za to,aby sa ospravedlnil,a on,az potom,ze " prepac " ,povedal ..ked vytriezvel na druhy den ospravedlnil sa aj riadne,ze prekvapil sam seba,mi povedal ..a ze v zlom prekvapil ..

takto to bolo

karamba

Ja neviem, ale zas chceš po polroku písať stále to isté dookola na 15 strán? Robíš zo seba neviem akú chuderku, neviniatko, ktorej bolo nehorázne ubližované. Vravela si, že ani nevieš aká silná bola facka (ďalej tú "facku" ani neidem rozoberať), že keď je človek opitý, tak sa ukáže jeho pravá tvár, no ta tvoja bola fakt pekná, keď si rozprávala ako sa ti páčia iný, zvlášť jeden, ktorý bohužiaľ teba nechce (keby ťa chcel, už možno aj pri ňom) a ty ideš jemu vyčítať tú "facku" za to, čo si robila ty?
Ešte tu píš, ako ťa ponižuje, pričom ani nevieš tú situáciu posúdiť, či to rozpráva vážne, zo srandy, alebo len tak zabŕda atď... tak potom to je aj zbytočné riešiť. Len sa tu snažíš hľadať nejaké chyby mám taký pocit.
Radšej to už ukonči, lebo to fakt nie je normálne toto čo ty robíš, riešiš pol roka. A keď sama mu to nevieš odpustiť a stále na to myslíš, asi na tom nič nezmeníš, tak už dupľom sa na to vykašli.
Fakt ja už ani nemám slov, zas len toto isté tu píšeš čo pred pol rokom.

brunomars

napochybach, nemozem, nema ma kto pozorovat :D ale raz mozno ano, z haluze.. ale stavim svoj krk na to ze sa nic nove nedozviem.. mozno len budem viac pisat, ale inac neverim, ze by som bol take prasa, ze by som urobil nieco co si myslim ze by som neurobil :)
ono totiz nikdy si nedavam "srvitku pred usta" tj. robim co chcem a co mozem ale nechcem, nerobim... (a toto mi spolocnost vycita, podla mna zavidia, ze len viem co nechcem)

lilyiankaa

tak si sám bol z toho mimo, keď ti tú facku strelil a preto sa ti hneď neospravedlnil, asi mu alkohol spomalil reakcie :) ja poznám aj nervákov,ktorí ak sa opijú, nič takéto by neurobili ..ale darmo to tu písať, tvoj priateľ to urobil a už sa to nedá vrátiť späť ... čiže tej facke predchádzalo to, že si mu len vysvetľovala, prečo ťa niekto nechce, či ako to mám chápať, lebo v prvotnom príspevku máš písané, že sa ti páčili nejakí iní chlapi ...
myslím, že ty si na seba moc háklívá a po tejto skúsenosti už duplom a práve preto máš pocit, že ťa stále ponižuje ..ale asi ťa iba podpichuje a robí si srandu ... lenže ty si už na tú jeho srandu citlivejšia ako inokedy po tej skúsenosti spred silvestra ..

napochybach

lilyanka lenže ja si to riesit sama v sebe neviem,kedže preto tu píšem,a hladam odpovede na moje otazky..
chcem sa vyzalovat,vyrozpravať ..a chcem najma radu..

lebo neviem,co je správne..

lenže ja somvelmi dotklivá,v tychto veciach hrdosti,preto to asi nie je objektívne,neviemvazne ako to on myslí,ci vramci srandy ,alebo podpichovania,alebo ako zle mienenie ..

viem vsak,ze ja by som si take nieco nikdy nedovolila,ako on..ale odporuje si,lebo zaroven vzdy tvrdí,že ma obdivuje za to,aka som inteligentna,mudra a že som taka dokonala žena ako som...tak ja potom neviem ..
urcite sa ku mne nechova ako k handre,len ma sproste maniere,bojím sa vsak casom,ze sa zhorsia u neho

no ja neviem,poznam aj mnoho pripadov takych,aj nervakov,zase ja,co aj boli ozratui atd ..a nedali facku svojej holke,aj ked ich provokovala ..

tu facku by som raz v zivote /TERAZ / pretrpela,a nic by mi nevadilo,kebyze VIEM,ze ju uprimne lutuje ..
povedal mi,ze lutuje ,ale ja tomu velmi neverím ,
viem,ze je HRDY na to ,co sprvail a ze to vníma ako ten najlepsi krok v kutiku duse ..
ma asi svojské metody umlcania

a ja som nevystrajala,ani som sa nehadzala o zem,ked som bola opitá,vtedy ..nič som nerobila,len som bola placliva ,ked som o tom rozpravala,a skor smutnejsia,ze ma ten chalan nechcel..a to som rozoberala ,a co som k nemu pocitovala ja,uplne normalne,nemala som ziadny zachvat ,na to,aby mohol hentak konať až ..
a nebolo to pohladkanie po tvari ..keby radšej bol na mna naziapal,co si to dovolujem,keby ma bol strčil,hocičo ..ale fyzicky utok je trosku moc,podla mna,aj ked je nervak a bol opitý,to mi asi nikto nikdy nevyvrati ..
a este nadovazok,sa mi hned neospravedlnil po facke,az potom,ked som plakala a povedala som mu,ze co to spravil...tak potom sa ma spytal,ci som v poriadku a tak ..
ale skor by ho to ani nehlo,lebo sa NEMAL PRECO Z JEHO POHLADU OMLUVAT
a preto to nespravil,az potom,ked som mu to zacala vytykať ..
a neskor o den mi povedal,že --
" ci sa clovek kontroluje ked je opity,a ci kontroluje to,co mu robia v sekunde ruky,ci mu ruka vystreli,alebo nie ,ze vtedy sa clovek moc nekontroluje,ze to neovladol .." ..
to bolo jeho vysvetlenie ..