Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Divé duše cestovateľské

Príspevok v téme: Divé duše cestovateľské
Grand Husky

Už ma to tu nebaví, mám v pláne na jar/leto niekam vycestovať tak týždeň, dva. Európa/ázia na tom nezáleží... Je tu nejaká cestovateľka ktorá by bola ochotná so mnou niekam vypadnúť a spoznať svet? Ideálne okolo 19 rokov, výška a hmotnosť nie je podstatná, vierovyznanie tiež nie, stačí ochota a chuť niečo spoznať, skúsiť, objaviť. Nezadanosť výhodou :))

Grand Husky

To riziko samozrejme je a nepodceňujem ho, možno tu nakoniec aj vyzerám ako nejaký lacný úchyl hľadajúci korisť. Ale za ten pokus to stojí. A dúfam, že by naozaj niekto nedával kontakt len tak, ale snáď viete ako si dávať pozor...

Grand Husky

Zatiaľ som nenašiel nikoho. Že prečo cestovateľku? Myslím, že s dievčaťom by som si na cestách rozumel viac.

katty192

inak súhlasím, nikomu len tak nedávajte svoj kontakt. najmä keď ide na vec takto zostra. dávajte si pozor.

mellisa

Prečo cestovateľka, prečo nie cestovateľ? Myslíš, že sa ti nejaká len tak cudziemu človeku ozve a pôjde s tebou len tak do zahraničia? Dosť riskantné.

katty192

určite nájde, je šikovný :) a ak nie na cestovanie, tak určite sa veľa dozvie napríklad o iných "oblastiach" :)