Divé duše cestovateľské

Príspevok v téme: Divé duše cestovateľské
Grand Husky

Už ma to tu nebaví, mám v pláne na jar/leto niekam vycestovať tak týždeň, dva. Európa/ázia na tom nezáleží... Je tu nejaká cestovateľka ktorá by bola ochotná so mnou niekam vypadnúť a spoznať svet? Ideálne okolo 19 rokov, výška a hmotnosť nie je podstatná, vierovyznanie tiež nie, stačí ochota a chuť niečo spoznať, skúsiť, objaviť. Nezadanosť výhodou :))

Grand Husky

Osamote ma to nebaví, asi tu niekoho sklamem, no sám si to naštudujem aj na internete. Tá cesta bez spolujazdca/spolujazdcov jednoducho nie je ono. Zo skúsenosti viem, že s nežným pohlavím si na viacdňových cestách rozumiem lepšie, tak vsádzam na to. Táto "akcia" bude moja prvá väčšia, taká rozcvička, tak by som chcel zdolať pokojnú európu. Samozrejme plánujem Áziu aj Afriku, no radšej až so skúsenosťami. Čo sa týka cien, tak v prípade stopárčenia to hádam také zlé nebude... Vážim si ale aj tvoju ponuku, možno zoberiem nakoniec aj teba, možno nás bude aj viac, uvidíme. (Nie, žiadna zdvorilosť, myslím to vážne.)

lost

Európa- to si btw nechaj na dochodok, ked budes mat vela penazi na predrazenu europu (a na predrazene zeny), azia je idealna pre mladeho cloveka :D (alebo mozno juzna amerika)
alebo potom podla mna afrika, to sa meni asi najrychlejsie, ci? uz ani neviem..
som si nevsimol ze hladas cestovateľka :D vedel som ze v tom bude háčik :D vzdy je v om hacik, to su tie male pismenka, male pismenka..
(btw, do istych destinacii je lepsie ist solo, ci nie?)

lost

ale musi to byt teraz, januar, to mam este 23 :D
ale hlavne, cim skor tym lepsie, tato zima stoji za velku kraksňu, tak teraz je idealny cas...

lost

sice mam fyzicky coskoro 24, avsak mozem mat aj 19, ak chces :D a mozes ma volat ako len chces :P
ale RAD by som tiez niekam vypadol, max. 2 tyzdne, navrhujem nejaky opusteny ostrov, avsak maledivy su nejake drahe (inflacia, ci chamtivost?), takze najdi nieco ine :D mozno sri lanka, ci thajsko (ale v krajnej nudzi), ci coooo?
karibik mi pride hnusny (vela ludi, skor zive ako opustene), a polynezia neviem, je daleko, no ak by bolo lancejsie kao maledivy, tak vyhra podla mna..

katty192

všeobecne sme ľudia, ktorí všetko viacej prežívajú. ak nie je čo prežívať, potom budeme veľkolepo prežívať to nepekné, chápeš ?

Grand Husky

Pribudlo tu toho, že som ani nezaregistroval nejaké požiadavky na mňa. Takže:

katty: trošku prosím rozveď myšlienku, nie som si istý, či úplne chápem

zoe23: asi ťa nepoteším, ale každá krajina v ktorej som bol, mala niečo do seba, avšak každá niečo iné... Konkrétne skôr do mailu, ak by bol záujem.